Kampoptakt: GOG vs. LTH

Efter sidste uges nederlag til TTH Holstebro i Santander Cuppen kan fokus nu rettes fuldt mod Herre Håndbold Ligaen, som for LTH's vedkommende begynder fredag aften klokken 19.30 i Gudme mod medaljeaspiranterne fra GOG.

Kampen mod GOG er den første i et hårdt åbningsprogram, som udover fynboerne tæller Aalborg Håndbold og BSH. Fredagens modstander har op til denne sæson forstærket sig med blandt andet de to VM-vindere, Morten Olsen og Anders Zachariassen. Så det er noget af en mundfuld, der venter Anders Thomsens tropper.

Hvis man kigger på fredagens kamp mod TTH Holstebro kunne man udlede, at forsvarsspillet i mange perioder så rigtig godt ud, hvilket også var kendetegnende i sidste sæson. Det stærke forsvarsspil betød ofte, at LTH'erne var med i størstedelen af alle kampene og måldifferencen sjældent var særlig stor.

Netop forsvarsspillet skal igen sidde lige i skabet, hvis der skal gøres forhåbninger om noget som helst fredag aften i Gudme. Derudover skal der lægges den sidste skarphed i afslutningerne i den anden ende, hvor chancerne har været der, men hvor skarpheden nogle gange har manglet.

Selvom det bliver en rigtig vanskelig opgave, løber drengene på banen med troen på, at der gemmer sig point i ligapremieren. Kampen starter klokken 19.30 og grundet Covid-19 er der kun adgang for billetindehavere, men frygt ej. Vi opdaterer løbende på vores Instagram, så der har du muligheden for at følge med. Derudover kan kampen følges live på Tophåndbold.

Følg os på Instagram her!

#KSDR