Kampoptakt: Fredericia HK vs. LTH

Efter sidste uges uafgjorte resultat mod Ribe-Esbjerg er Lemvig-Thyborøn Håndbold nødsaget til at vinde de sidste to kampe i kvalifikationsspillet, hvis holdet stadig skal have muligheden for at vinde gruppen og de 75.000 kroner. To sejre er nødvendigvis ikke nok, og derfor er Anders Thomsens tropper også afhængige af, at de andre kampe i gruppen flasker sig. Chancen er derfor minimal.

At vinde gruppen er selvfølgelig et mål, men at slutte sæsonen godt af, er også noget truppen går benhårdt efter. Den målsætning er drengene allerede godt i gang med at fuldføre. I de sidste otte kampe er det kun blevet til to nederlag. Denne bølge skal LTH'erne forsøge at ride videre på, når de spiller sæsonens sidste udekamp mod Fredericia lørdag eftermiddag.

Vestjyderne er som skrevet inde i en rigtig god periode. Det samme kan man ikke sige om lørdagens modstander, som kun har fået point i en af de sidste 10 ligakampe. Dog fik Jesper Houmarks tropper en lille oprejsning i denne uge, hvor holdet besejrede Vendsyssel i pokalturneringen.

Modsat LTH har Fredericia stadig gode muligheder for at vinde puljen, da de qua deres placering i grundspillet har to point med over i puljen. Placeringen i grundspillet er også afgørende i tilfælde af pointlighed. Ribe-Esbjerg er det hold i puljen som var bedst placeret i grundspillet, og derefter kommer Fredericia.

Det er derfor to hold som formentlig vil gå benhårdt efter sejren i lørdagens duel. Opgøret fløjtes i gang klokken 14, og kan følges live på Tophåndbolds livescore. Fredericia har endnu ikke meldt ud om de livestreamer kampen, men dette vil vi selvfølgelig melde ud, når vi ved mere.