Kampoptakt: Fredericia HK vs. LTH

Efter to hjemmekampe i træk skal Lemvig-Thyborøn Håndbold et smut på fremmed halgulv, når Fredericia HK er modstanderen fredag aften. De to sidste kampe har budt på fire point. Christian Holm melder derfor om ekstra god stemning i truppen.

"Der har hele tiden været en god stemning i truppen, men det er klart, at point giver lige stemningen et ekstra nøk op. Der er en god tro på tingene, og at vi kan lykkes med det, som vi går og laver for tiden," lyder det fra Holm.

Den gode stemning skal tages med ind på banen fredag aften, hvor holdet er sultne efter det tætte nederlag på 24-25 tidligere på sæsonen mod Fredericia. Det bliver dog ikke nogen nem opgave, da holdet, som ledes af den tidligere landstræner, Gudmundur Gudmundsson, kun har tabt en enkelt hjemmekamp i denne sæson.

"Vi havde en rigtig god chance for point imod dem på hjemmebane, hvor vi viste, at vi godt kunne spille lige op med dem. Det bliver sikkert sværere dernede, men vi er inde i en god periode, så jeg tror, at vi har en god mulighed for at lave et godt resultat," fortæller LTH-playmakeren.

Og fortsætter:

"Man skal forberede sig på at komme under et stort tryk med en masse usaglige kommentarer. Man kan jo høre lidt af hvert, når man løber inde på banen, men det handler mest af alt om, at fokusere på de opgaver, som man nu har. Derudover skal vi stå sammen som hold, og det har vi vist, at det kan vi."

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i thansen Arena, og du kan følge med live via livescore i Tophåndbold appen eller via vores Instagram-profil.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN