Kampoptakt: Fredericia HK vs. LTH

12 point i 12 kampe er status for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Dette er den bedste sæsonstart i ligaen nogensinde for klubben. Mandag aften jagter drengene yderligere point til kontoen, når Fredericia HK er modstanderen på udebane. Netop Fredericia har også haft en rigtig god sæson indtil videre, og lige nu indtager traditionsklubben en delt 4. plads i HTH Herreligaen med 15 point.

Efter 14 dage uden kamp går Dennis Bo Jensens tropper nu ind i et benhårdt kampprogram med hele syv kampe i december. Den første er altså mandag aften på udebane mod Fredericia.

LTH'erne skal forsøge og ride videre på den gode bølge. Vestjyderne har nemlig kun tabt en af de sidste otte kampe. Det er dog en svær opgave, der venter LTH'erne. Fredericia tabte dog deres seneste kamp mod Skanderborg Aarhus, men inden da var de ubesejret i de seneste fem kampe.

Fredericia har en rigtig stærk bagkæde med profiler som for eksempel Kristian Stoklund, Cornelius Kragh og Anders Kragh Martinussen. Disse tre spillere har også været de mest målfarlige i denne sæson. På højre fløjen huserer en tidligere LTH'er i form af Kasper Young.

Skal LTH udbygge deres pointantal kræver det, at man genfinder niveauet fra de seneste kampe, hvis vi lige ser bort fra GOG-kampen, for der har holdet bevist, at de kan være med imod alle hold i HTH Herreligaen. Nøglen til sejr bliver blandt at kunne holde hovedet koldt i en svær kulisse og imod et aggressivt forsvar og at kunne få dæmmet ned for især hjemmeholdets bagkæde.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i thansen Arena, og man kan som altid følge kampen live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.