Kampoptakt: BSH vs. LTH

LTH har indtil videre spillet to kampe i Herre Håndbold Ligaen i denne sæson, og det er bekendt endt med to nederlag. Modstanderne har heddet GOG og Aalborg Håndbold, hvilket er en forklaring i sig selv på, hvorfor der endnu ikke er tikket point ind på kontoen. Men ikke nok med det hedder modstanderen i 3. runde Bjerringbro-Silkeborg på udebane.

Selvom det var et hold vi vandt over i sidste sæson, og tabte knebent på udebane til, er det stadig et klassemandskab, som er store favoritter. Men derimod fortæller sidste sæsons resultater, at der bestemt også er mulighed, hvis drengene rammer dagen.

Dog kræver dette, at man undgår det udfald, man havde i midten af kampen mod Aalborg. Afslutningerne var i den periode uden pondus, mens der også blevet lavet for mange fejl, hvilket resulterede i, at Aalborg havde alt for nemt ved at score nogle hurtige mål. Det positive i kampen var, at drengene fik hevet sig selv op i anden halvleg, hvor de viste høj moral, og at de står sammen som hold. Nederlaget kunne meget vel have blevet større, hvis ikke dette var sket. Det er netop de værdier, man rigtig gerne vil se, og det er det, der gør os stærkere.

BSH har til denne sæson forstærket sig med blandt andre: målmanden Johan Sjöstrand og de to streg-profiler, René Toft og Alexander Lynggaard. Derfor får LTH-defensiven nok og se til, mens offensiven skal være kloge og hurtige for at komme igennem.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30 i Jysk Arena, og kampen kan følges live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.

Følg os på Instagram her!