Kampoptakt: Århus Håndbold vs. LTH

To tætte kampe i træk mod BSH og Ribe-Esbjerg har endnu ikke kastet point af sig, men onsdag aften venter en ny chance, når Anders Thomsens tropper drager mod det østjyske for at møde Århus Håndbold på udebane.

Efter de fire første runder er det endnu ikke blevet til point for Lemvig-Thyborøn Håndbold som sammen med TMS Ringsted indtager de nederste pladser i Herre Håndbold Ligaen. Sæsonstarten har budt på nogle svære kampe mod hold som GOG, Aalborg og BSH, men nu er drengene inde i et program, hvor mulighederne for point er lidt større.

Onsdag aften ligger Århus Håndbold halgulv til 5. runde af ligaen. Et halgulv, hvor LTH'erne tilbage i februar tog begge point, hvilket de skal forsøge at gentage.

I den seneste kamp mod Ribe-Esbjerg spillede drengene rigtig godt angrebsmæssigt, hvor især Thomas Damgaard skilte sig ud med 12 scoringer. I den anden ende havde LTH'erne dog lidt svært ved at holde esbjergenserne fra scoringerne. Derudover var "de røde" for uskarpe i kampens afslutning, hvilket også var tilfældet i BSH-kampen - dette var en af grundene til, at det ikke blev til point.

Det skal Lemvig-Thyborøn have rettet op på til onsdagens duel i Ceres Arena, for så er der rigtige gode muligheder for, at man kan tage de to pinde.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30 og kan følges på Tophåndbold!