Kampoptakt: Aalborg vs. LTH

Søndag eftermiddag venter sæsonens nok sværeste kamp, når LTH møder de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold på udebane.

Derfor er det nok de færreste som regner med, at vestjyderne henter point. Alligevel jagter drengene som altid chancen, og der er i denne uge blandt andet kigget på at forbedre nogle af de offensive takter fra Skanderborg Aarhus-kampen.

Søndagens modstander fra Aalborg er inde i et hårdt kampprogram med kampe i HTH Herreligaen, Champions League og på tirsdag deltager de i VM for klubhold i Qatar. Derfor er det et Aalborg-hold, som ikke har mange dages pause mellem kampene, hvilket måske kan blive en fordel for LTH, som ikke har været i kamp siden den 20. september.

I den her pause har LTH'erne dog ikke været for heldige, da et par af spillerne har været ramt af nogle småskader og sygdom. Det er derfor endnu ikke sikkert, hvilke spillere Dennis Bo Jensen råder over søndag eftermiddag i Jutlander Bank Arena.

Kigger man på resultaterne i de andre kampe i HTH Herreligaen, kan man konkludere, at man ikke kan være sikker på, hvem der vinder, hvilket gør kampen i bunden af tabellen endnu mere hård. Dette faktum, med at holdene slår hinanden indbyrdes, betyder jo også, at det ikke virker helt urealistisk, at Lemvig-Thyborøn kunne gå hen og lave et fint resultat i Aalborg.

Du kan finde ud af om Dennis Bo Jensen og resten af LTH-mandskabet formår at lave overraskelsen, når der fløjtes op til kamp søndag klokken 14 i Jutlander Bank Arena. Opgøret kan følges live på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil.