Kampoptakt: Aalborg Håndbold vs. LTH

Efter to nederlag i sæsonens første to kampe af HTH Herreligaen, skal LTH forsøge at hente sæsonens første point, når de lørdag møder Aalborg Håndbold på udebane.

Ja, det lyder som en vanskelig opgave, og det bliver det med garanti også. Derfor kræver det heller ikke point for, at det nødvendig bliver en succesfuld kamp for Dennis Bo Jensens tropper. LTH's brølstærke stregspiller, Niels Lindholt, ved i hvert fald, hvad han vil se, hvis han skal forlade Sparekassen Danmark Arena, som en tilfreds mand.

"På lørdag handler det om at lave en god indsats og fight, også må vi se om det er nok til at få point med fra Aalborg," lyder det fra Niels Lindholt.

Spoler vi tiden tilbage til onsdag aften i Arena Vestjylland Forsikring var vi mange, som stod med en meget ærgerlig fornemmelse efter nederlaget på 24-25 til Fredericia. Følelsen var til at forstå, men kigger man tilbage på kampen, var der mange gode ting at tage med.

"Det er klart at humøret efter kampen mod Fredericia var dårligt, når man er så tæt på at få point. Heldigvis var der mange positive ting som vi kan tage med til de næste kampe," fortæller Niels Lindholt, som bliver bakket op af holdkammeraten, Jon Katballe:

"Vi kan bruge kampen fra i onsdags til at se, at vores niveau er godt nok til at spille med, mod de hold som formodentligt er garanterede slutspilshold. Udover det skal vi blive mere kyniske i vores afslutninger, hvis vi skal vinde de tætte kampe, og blive ved med at udnytte den fantastiske energi og stemning der er på vores hjemmebane."

Aalborg Håndbold har som alle nok ved oprustet gevaldigt de seneste sæsoner, men ikke mindst til denne med tilgange af spillere som Mikkel Hansen og Mads Hoxer. Derfor er de klare favoritter til at tage DM-guldet i denne sæson, hvilket også betyder, at vi er klare underdogs i lørdagens duel, men Jon Katballe og resten af truppen tror på sensationen.

"Jeg synes at vores chance for at få point er rimelige. Vi skal højst sandsynligt ramme vores topniveau i 100% af kampen for at have en chance. Aalborgs hold er bygget op til at komme i Final4 i Champions League, så hvis vi kan presse dem gennem 60 minutter på udebane, synes jeg vi har gjort hvad vi kan for at få point," slutter højre backen.

Hvis du vil følge med i om LTH laver sensationen mod Aalborg, skal du tænde op for TV2 Play klokken 18, hvor der er kampstart. Her vil opgøret blive vist direkte. Har du ikke adgang til streamingtjenesten, kan man følge kamoen live i Tophåndbolds app eller via vores Instagram-profil!

FØLG OS PÅ INSTAGRAM HER

DOWNLOAD TOPHÅNDBOLD APPEN HER