Kampoptakt: Aalborg Håndbold vs. LTH

Aalborg har i deres tre seneste kampe spillet mod storhold som Veszprem og Barcelona, hvor det er blevet til en enkelt sejr og et enkelt nederlag. Derudover har de også mødt TTH Holstebro på udebane, hvor man måtte se sig besejret med 33-31.

Lørdag er det så Lemvig-Thyborøns tur til at møde det nordjyske mandskab. De førnævnte hold giver os et godt indblik i, hvilke modstandere Aalborg kan bide skeer med. Derfor er der heller ingen tvivl om, at det er en meget svær opgave, som venter Anders Thomsens tropper.

For at gøre det hele en tand sværere må LTH stadig se bort fra Mark Nikolajsen og Nicolai Pugholm, som begge er smittet med Covid-19. Derudover er flere spillere plaget af småskader, hvilket også var tilfældet i den seneste kamp mod KIF Kolding. Hvis det lød svært inden dette, så ser det altså rigtig svært ud for "de røde".

Vi ligger os dog på ingen måde ned på forhånd, for vi har tidligere bevist, at vi godt kan spille lige op med Aalborg. Det gjorde vi i sidste sæson, hvor vi lidt ufortjent tabte med et mål på udebane, mens vi på hjemmebane spillede uafgjort. I opgøret tidligere på sæsonen tabte vi dog klart med 22-30 efter at have været stort bagud ved pausen.

Kampen mellem Aalborg Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold fløjtes i gang lørdag klokken 14, og man kan følge med på Tophåndbold eller vores Instagram.

Følg os på Instagram her!