Kampen som hurtigt blev dræbt

Knap syv minutter skulle der gå før LTH fik deres første scoring. Dette indikerede, at Dennis Bo Jensens tropper havde svært ved at få tingene til at lykkes offensivt, hvilket var ganske rigtigt. På forhånd var Lemvig-Thyborøn forberedte på, at Skjerns defensiv var meget stærk. Dette fik drengene at føle fredag aften, hvor den solide Skjern-defensiv var med til at dræbe kampen alt for hurtigt.

Efter 22 minutters spil var hjemmeholdet i front med 13-7, og LTH'erne kæmpede meget hårdt for at komme til scoringer, mens man ikke fik fat defensivt. Derfor var pausestillingen 17-10.

Det kan godt være, at Lemvig-Thyborøn ikke fik fat defensivt i første halvleg, men det gjorde de så i anden halvleg, hvor man flere gange fik presset aftenens dommerduo til at hæve armen. Angrebsmæssigt blev det dog ikke meget bedre, men Jorn Smits viste hen imod slutningen af kampen et rigtig fint niveau angrebsmæssigt.

Kampen blev aldrig spændende, men en fornuftig anden halvleg betyder, at vi spiller lige op mod Skjern i den sidste halvdel, og derfor taber kampen med 29-22.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn er på onsdag, hvor BSH kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Slutresultat: 29-22 (17-10)

SH-udvisninger: 1, LTH-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Jorn Smits 5 mål
Jeppe Gade 3 mål
Christian Holm 3 mål
Nicolai Pugholm 2 mål
Vilhelm Poulsen 2 mål
Thomas Damgaard 2 mål
Fredrik Clementsen 2 mål
Mats Gordon 1 mål
Niels Lindholt 1 mål
Jacob Hessellund 1 mål