Islandsk keeper til LTH

Der arbejdes i øjeblikket hårdt på at fuldende næste sæsons trup, og i dag er der faldet en vigtig brik på plads, da Lemvig-Thyborøn Håndbold nu har fået styr på målmandsduoen. Det bliver islandske Daniel Freyr Andrésson som fra næste sæson skal danne målmandsduo med Nicklas Graugaard i LTH-buret. Daniel er hentet i den svenske klub Eskilstuna GUIF, og har tidligere spillet i den danske liga, da han stod i SønderjyskE.

"Jeg glæder mig til igen at skulle spille i den danske liga – denne gang for Lemvig-Thyborøn Håndbold. Jeg har savnet Danmark, den danske liga og den store håndboldinteresse, der er i Danmark. For mig personligt er det et skridt op ad i forhold til min karriere. Den danske liga er meget stærk, og jeg ser frem til at kunne udvikle mig som målmand og bidrage positivt til holdet. Jeg har store ambitioner for min karriere og ser store muligheder for at udvikle mig som håndboldspiller her," fortæller den kommende LTH-keeper.

Den 32-årige keeper blev i torsdags udtaget til den islandske bruttotrup til EM, og kæmper derfor i øjeblikket om at blive en del af den endelige trup, som skal forsvare de islandske farver i Ungarn og Slovenien.

Som målmand beskriver Daniel sig som en lidt anderledes type

"Jeg er måske ikke som mange andre målmænd. Jeg kan godt lide at være aktiv og meget involveret i spillet. Jeg forsøger først og fremmest at bidrage med en masse redninger og elsker sammenspillet med publikum og ser frem til at møde den fantastiske fankultur, der er i klubben, som jeg har hørt så meget positivt omkring," lyder det fra Daniel Freyr Andrésson.

Netop det faktum, at Daniel er en lidt anderledes målmandstype, ser sportschef Lars Broe som en fordel, da han tror på, at ham og Nicklas kommer til at supplere hinanden rigtig godt i den kommende sæson.

"Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er en solid sidste skanse på holdet. Dette får vi med Daniel, som har international erfaring, og som kommer til at udgøre en fantastisk målmandsduo med Nicklas Graugaard. De har hver især forskellige spidskompetencer, som vi godt kan glæde os til at bringe i spil," siger Lars Broe.

Og fortsætter:

"Den helt store målmandskabale er i gang i håndboldligaen, så vi glæder os over, at vi allerede nu har den brik på plads."

Daniel Freyr Andrésson har sat sin signatur på en to-årig kontrakt og starter i LTH den 1. juli. Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig til at byde Daniel velkommen og se ham i aktion for "de røde".

Daniel blev præsenteret hos LMC Biler, som også bliver hans personlige sponsor.