Info om billetter til kampen mod TTH Holstebro

VIGTIGT - VIGTIGT - VIGTIGT
På grund af Covid-19 og de deraf afledte retningslinjer for afvikling af professionelle arrangementer, bliver der kun adgang for et begrænset antal siddende tilskuere. Disse siddepladser fordeles blandt klubbens sponsorer og tilskuere med sæsonkort til siddepladser. Der bliver således intet dørsalg til kampen.

Sæsonkortholdere/sponsorer skulle nu have modtaget mail med nedenstående instruktioner. Har du mod forventning ikke modtaget mail, tjek først dit spamfilter dernæst kontakt Andreas Kejser på ak@lt-haandbold.dk.

Så står håndbolden igen for døren, og vi glæder os til igen at kunne mødes i hallen. 

Første hjemmekamp bliver pokalkamp mod TTH Holstebro i 1/8 finalen i Santander Cup fredag den 28. august kl. 19. 

Kampen vil være underlagt særlige restriktioner på grund af COVID-19, og vil derfor blive afviklet under andre forhold end vi er vant til. Vi må kun have siddende tilskuere, og må kun gøre brug af hver anden siddeplads. 

Som sæsonkortholder har du tidligere modtaget en e-mail med bekræftelse på køb af dit sæsonkort til en bestemt plads. Da vi ikke kan benytte alle siddepladser i hallen, vil du dog ikke få udleveret et rigtigt sæsonkort før vi får mulighed for at afvikle kampe, hvor vi kan gøre brug af alle siddepladser i hallen.  Indtil videre skal du derfor til hver kamp reservere en plads via vores billetsystem blandt de tilgængelige pladser. Når du har reserveret din plads, skal billetten printes og tages med til kampen.

Vi sætter stole op bag siddepladserne og bag målet, og kommer derfor op på 350 pladser. Disse pladser fordeles blandt sponsorer og private sæsonkortholdere med siddepladser.

VIGTIGT! For at sikre jer billetter til kampen SKAL billetter reserveres på forhånd. Det vil være muligt at reservere billetter i tidsrummet fra mandag kl. 09- onsdag kl. 16 eller så lang tid, der er billetter til rådighed.  

Step 1: Klik ”Find billetter”

Step 2: Indtast antal billetter (I kan naturligvis kun vælge det antal siddepladser, som I har ret til i henhold til købte sæsonkort. Der kan vælges mellem Siddeplads og Stole-siddeplads. Dernæst klik ”Køb Billetter”

Step 3:  Vælg dine pladser, og klik ”Bestil billetter”

Step 4:

Indtast navn per billet. Bemærk at det skal være navnet på den person, som benytter billetten. Bestiller du mere end en billet skal vi have navn per billet. Husk at videregive praktisk information (nederst i mailen) til de personer, som kommer til kampen.

Step 5:

Print dine billetter og tag dem med til kamp. Hvis du har valgt Stole-siddeplads, så sender vi dig efter tilmelding deadline en mail med dit pladsnummer.

Vi har pladser nok til langt de fleste, men skulle det ske, at der ikke er flere ledige pladser, så send en mail til mail@lt-haandbold.dk, så vil vi gøre vores yderste for at finde en løsning. 

For at kunne overholde de regler vi er underlagt, så kan vi ikke modtage efter-bestillinger efter udløb af tilmeldings deadline onsdag kl. 16. Ligeledes vil det ikke være muligt at få adgang til kampen uden gyldig billet. Der vil ikke blive solgt billetter ved døren.

PRAKTISK INFORMATION

  • Da der er reduceret antal tilskuerpladser må man kun opholde sig på det sæde, der er bestilt billet til. Det vil sige man må ikke tage eller gøre ophold andre steder. Det er således IKKE tilladt at stå op under kampen.
  • Arenaen åbner 1 time før kampstart. Dørene lukkes ved kampstart, hvorefter det ikke er muligt at komme ind.
  • Kom i god tid, hold afstand, hvis der er kø.
  • Når du bestiller din billet, så læg mærke til, hvor i hallen pladsen er. Blok A, B, C er på samme side som dommerbordet. Blok D+E er på modsatte side.
  • Ved ankomst til Arenaen vil vore hjælpere anvise pladserne, man er blevet tildelt.
  • Der vil ikke være mulighed for at snakke med spillere og trænere efter kampen. Kampens spiller kåres på banen umiddelbart efter kampen, hvorefter alle gæster opfordres til at forlade hallen.
  • Der vil ikke være After Match efter kampen.
  • Myndighedernes retningslinjer til afstandskrav generelt skal overholdes, husk at dette også gælder ved udgangen fra Arena Vestjylland Forsikring. Der vil være opstillet sprit dispensere flere steder i Hallen
  • Der er ingen adgang til hallen for personer med symptomer på COVID19. Besøg www.SST.dk for vejledning.
  • Det anbefales at man på sin smartphone installerer Smittestop App fra Sundhedsmyndighederne.

Vi gør alt, hvad der er os muligt for at få afviklet kampen på en måde så alle føler sig tryg ved at komme til håndbold i Arena Vestjylland Forsikring. Det er nyt for både os og jer, men vi håber på jeres forståelse og hjælp til at løse de udfordringer, der helt sikkert vil komme.

Vi glæder os til at ser jer i hallen!