Hæderligt nederlag til mestrene

Med fem manglende spillere på grund af Corona og skader var det et noget amputeret LTH-hold, som lørdag eftermiddag løb på banen i Jutlander Bank Arena for at møde de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold.

I de første 20 minutter af opgøret lykkedes det LTH'erne at holde fast i hjemmeholdet. Stillingen her var 9-8, og det skyldtes blandt andet solidt forsvarsspil og flere redninger af Ronnie i LTH-målet. Dog lykkedes det for Aalborg at trække lidt fra, og de kunne derfor gå til pause med en føring på 14-9.

I de første fem minutter af anden halvleg formåede LTH at holde Aalborg fra scoringer, mens Nicolaj Spanggaard kunne score to mål. Det betød stillingen var 14-11 til hjemmeholdet, og LTH'erne havde hentet lidt ind på mestrenes forspring.

I midten af anden halvleg trak Stefan Madsens tropper dog lidt fra igen, og med 13 minutter igen var stillingen 22-15, og kampens afgørelse var tæt på at være fundet. Det lykkedes dog for Lemvig-Thyborøn at få pyntet lidt på resultatet med kun en enkelt Aalborg-scoring i de sidste syv minutter.

En god indsats fra LTH'erne var ikke nok, og hjemmeholdet kunne derfor hive en sejr på 24-20 hjem.

Næste opgave for LTH er på fredag, hvor Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring, og kan vi finde samme niveau samtidig med, at vi får lidt flere kræfter og trække på, så er der gode muligheder for at levere overraskelsen.

Slutresultat: 24-20 (14-9)

AAL-udvisninger: 0, LTH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Jacob Østergaard 4 mål
Nicolaj Spanggaard 3 mål
Mads Thymann 2 mål
Frederik Iversen 2 mål
Jesper Kokholm 2 mål
Sasser Sonn 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Thomas Damgaard 1 mål
Jonas Langerhuus 1 mål
Mikkel Sandholm 1 mål