God indsats var ikke nok

Inden tirsdagens kamp mod Skjern Håndbold var fokus på at rejse sig efter nederlaget til Mors-Thy. Resultatet var egentlig ikke så vigtigt for Anders Thomsens tropper, men det var derimod vigtigt, at spillerne viste en anden indstilling end sidst. Netop den mission lykkedes.

Pugholm og Østergaard dækkede rigtig godt op inde i midterforsvaret, hvilket tvang Skjern-spillerne til at tage nogle afslutninger, som gjorde det nemt for Ronnie Nicolaisen at tage.

I angrebet lykkedes det at tage tempoet ud af kampen, og til sidst vælge mange af de rigtige beslutninger. Disse to kombinationer var medvirkende til at LTH undervejs havde hjemmeholdet helt nede i sækken.

Til sidst viste Skjern-spillerne dog, at de lige har et par procenter mere at gøre med. Derfor kunne de efter 60 minutters spil juble over en sejr på 29-26.

Selvom man følte, at LTH'erne med lidt mere held og snilde kunne have taget sæsonens første point, kunne man samtidig også være godt tilfreds med det spil og den indstilling man viste i løbet af kampen. Det er præcis dette, som skal være med til at give os de livsvigtige point i løbet af sæsonen.

Næste kamp for LTH's vedkommende er på lørdag, når SønderjyskE kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Slutresultat: 29-26 (14-14)

SH-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Rasmus Porup 6 mål
Mark Nikolajsen 5 mål
Jonas Langerhuus 3 mål
Thomas Damgaard 2 mål
Frederik Iversen 2 mål
Jesper Kokholm 2 mål
Christian Holm 2 mål
Jacob Østergaard 1 mål
Nicolai Pugholm 1 mål
Mikkel Sandholm 1 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål