Gade efter comeback: Vi skal være mere tydelige

LTH'erne led fredag aften et stort nederlag til Skanderborg Aarhus på hjemmebane. Jeppe Gade blev topscorer med seks mål på lige så mange forsøg, men hovedpersonen var ærgerlig, da vi fangede ham efter kampen.

"Vi spiller rigtig godt de første 18 minutter, men så har vi en periode, hvor vi taber 11-1 i resten af første halvleg, som knækker kampen og vores moral. De her dårlige perioder, skal vi gøre mindre dårlige, hvis vi skal til at have nogle sejre," lyder det fra Gade.

Som fortsætter:

"Jeg tror udfaldet skyldes en blanding af mange ting, men jeg vil også rose Skanderborg Aarhus for at spille en god kamp, hvor de udnytter vores fejl. Vi skal dog være mere tydelige og tage noget ansvar ved at spille mere simpelt i stedet for at opfinde nye ting."

En af de få positive ting fredag aften i Arena Vestjylland Forsikring var netop Jeppe Gade, som spillede en god kamp, men det var faktisk hans første håndboldkamp, hvor han var fit for fight siden knæoperation i sommers. Et comeback, som var længe ventet.

"Det var virkelig fedt at være tilbage i fuld vigør igen. Det har været noget, som jeg har set frem til længe. Jeg har glædet mig til at spille håndbold igen, og det her var jo første step til at kunne komme til at spille kontinuerligt, og det er jo noget jeg personligt kan tage med som noget positivt fra den her kamp," fortæller LTH'eren.

Jeppe Gade var sikkerheden selv på straffe i fredagens kamp, og i åbent spil viste han prøver på sine kvaliteter, hvilket må siges at være imponerende, da det var hans første håndboldkamp længe. Bagspilleren var også glad for endelig at kunne bidrage til holdet på banen.

"Det var fedt, at jeg kommer ind og bidrager med lidt mål, men jeg kommer jo også ind på et tidspunkt, hvor kampen er afgjort, så det bliver jo lidt på nogle andre betingelser. Jeg synes dog, at vi finder noget fint spil frem til sidst, hvor vi også viser lidt moral, og fik lidt ud af kampen," slutter kampens LTH-topscorer.

Nu retter vi blikket mod næste opgave for Jeppe Gade og resten af LTH-truppen, som er på onsdag, hvor Arena Vestjylland Forsikring lægger gulv til et lokalbrag mod Mors-Thy.