Forrygende lørdag i Arena Vestjylland Forsikring

Lørdag eftermiddag havde LTH besøg af sidste års DM-finalister fra Bjerringbro-Silkeborg, og inden kampen var det nok de færreste, der havde regnet med, at vestjyderne skulle gå fra banen med point.

Gæsterne startede også ud med at leve op til den klare favoritværdighed. Efter et kvarters spil kunne Henrik Tilsted bringe BSH foran 6-10. Det fik Dennis Bo Jensen til at lave forsvarsformationen om til 5:1, og det gav pote.

Bjerringbro-Silkeborg blev stresset, og Nicklas Graugaard i LTH-målet begyndte så småt og få fat. I den anden ende havde LTH'erne ikke svært ved at komme til scoringer, som ellers var tilfældet i Skive i sidste uge. "De røde" vandt det sidste kvarter af anden halvleg med 11-4, og kunne derfor gå til pause foran 17-14.

Det høje LTH-niveau fortsatte i anden halvleg, hvor man udbyggede føringen. Med 13 minutter igen kunne Mikkel Sandholm score til 27-21, og duften af overraskelse bredte sig i Arena Vestjylland Forsikring.

Gæsterne kom aldrig tæt på hjemmeholdet, og derfor kunne jublen bryde løs til sidst. LTH vandt kampen overbevisende med 35-28.

Samtlige spillere på holdkortet bød ind. Derfor var det en kollektiv sejr, som LTH hentede lørdag eftermiddag foran et veloplagt hjemmepublikum. Stort tak til vores fangruppe og tilskuere, men også stor tak til de mange børn fra børne-VIP, som var medvirkende til en flot kulisse.

Næste opgave for LTH er på torsdag, hvor der venter et lokalopgør mod TTH Holstebro. Der arrangeres fanbus, og vi håber, at mange vil tage med for at støtte drengene. Tilmeld dig turen her.

Slutresultat: 35-28 (17-14)

LTH-udvisninger: 8, BSH-udvisninger: 6

LTH-målscorere:
Mads Thymann 5 mål
Jorn Smits 5 mål
Jesper Kokholm 5 mål
Christian Holm 4 mål
Mikkel Sandholm 3 mål
Jacob Hessellund 3 mål
Rasmus Porup 3 mål
Niels Lindholt 2 mål
Thomas Damgaard 2 mål
Joakim Hykkerud 2 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål