Forløsende sejr i Ringsted

Inden mandagens kamp mod Ringsted var der ingen tvivl om, at det var en nøglekamp trods det faktum, at vi ikke er halvvejs med grundspillet. Dette kunne sagtens mærkes på begge mandskaber, hvor attitude og gejst var tydelige.

I de første 20 minutter skiftedes TMS og LTH til at føre med et mål, men ingen af mandskaberne kunne slå hullet. Dog var LTH'erne foran med to mål et par gange i slutningen af første halvleg, men måtte gå til pause med en føring på 11-12.

Det var en første halvleg, hvor Ronnie stod rigtig godt, hvilket han fortsatte med i anden halvleg. Derudover var Rasmus Porup en stor trussel for TMS-forsvaret.

Drengene fik en god start på anden halvleg, og efter 35 minutters spil kunne Rasmus Porup bringe LTH'erne foran med 14-16. Hjemmeholdet fik dog hurtigt udlignet til 16-16, men dette rystede ikke Anders Thomsens tropper. Netop dette var en af de positive faktorer i dagens kamp. Selvom holdet blev presset blev de ikke nervøse og spillede en stille og rolig kamp.

Med lidt over 10 minutter tilbage af kampen kunne Frederik Iversen for første gang i kampen give Lemvig-Thyborøn en 4-målsføring, da han gjorde det til 19-23. Netop Iversen gjorde også en rigtig god figur for vestjyderne.

TMS Ringsted kom aldrig tættere på, og derfor kunne Lemvig-Thyborøn juble over en ekstrem vigtig sejr på 23-27, da halsret lød. Sejren betyder, at LTH nu er på tavlen i Herre Håndbold Ligaen, mens man har lagt en lille smule afstand ned til TMS Ringsted på sidstepladsen med nul point.

På fredag skal drengene igen i ilden, når Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring!

Vi håber på, at samtlige spillere byder ind, hvilket var tilfældet i aftenens kamp.

Slutresultat: 23-27 (11-12)

TMS-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 6

LTH-målscorere:
Rasmus Porup 6 mål
Jesper Kokholm 5 mål
Frederik Iversen 5 mål
Thomas Damgaard 4 mål
Mark Nikolajsen 2 mål
Sasser Sonn 2 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål
Jonas Langerhuus 1 mål
Mads Thymann 1 mål