Første tilgang til næste sæson

Selvom Lemvig-Thyborøn Håndbold ingen gang er halvvejs igennem grundspillet af HTH Herreligaen er arbejdet i kulissen frem mod den kommende sæson allerede i fuld gang. Derfor kan Lemvig-Thyborøn Håndbold i dag præsentere Emil Jensen som ny playmaker i klubben fra den kommende sæson.

Emil kommer fra TTH Holstebro, hvor han har været en del af ligatruppen siden 2020. Sidenhen er det blevet til mere og mere spilletid og 60 ligamål for den kommende LTH’er. Hovedpersonen glæder sig til at trække den røde trøje over hovedet, og har følgende at sige om sin kommende arbejdsgiver:

”Jeg har kun hørt godt om Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det er en klub med nogle gode værdier og fødderne solidt plantet på jorden, hvilket jeg godt kan se mig selv i. Det er et helt naturligt step for mig og min karriere, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage til at skabe nogle gode resultater,” lyder det fra Emil Jensen.

Emil Jensen bliver derfor en af mange, som tager turen fra naboklubben til Lemvig-Thyborøn Håndbold. Playmakeren mener, at grunden til, at så mange unge spillere tager turen til LTH, er fordi klubben er meget attraktiv.

”Jeg tror, at LTH er attraktive for unge spillere, da det er en klub, som folk godt kan lide at være i. Som sagt har jeg kun hørt godt om klubben, og derfor var det ikke noget svært valg for mig,” fortæller den kommende LTH’er.

Og fortsætter:

”Jeg håber, at jeg kan bidrage med at styrke holdet. Min spidskompetence ligger i duelspillet, så jeg håber på at kunne vinde nogle kanter, hvor jeg enten selv kommer igennem, men ellers også skaber noget rum til mine holdkammerater.”

Emil Jensen har været i kikkerten hos Lemvig-Thyborøn over en længere periode, og derfor er sportschef, Lars Broe, naturligvis glad for, at det er lykkedes at nå til enighed med playmakeren.

”Emil er en spændende spiller som vi har fulgt de seneste år og har set udvikle nogle spidskompetencer, som vi kommer til at få stor gavn af de kommende år. Samtidig er vi rigtig glade for at få en spiller ind, som virkelig brænder for at blive en del af LTH, og som fra første dag kan bidrage både på - og udenfor banen. Jeg er meget overbevist om at et talent som Emil, er et vi i Lemvig har til låns nogle år, og som vi derefter forhåbentlig kan se er klar til at tage næste step,” udtaler Lars Broe.

Emil Jensen har indgået en to-årig aftale med LTH, og han starter i klubben fra sommeren 2023. Derfor er første tilgang til den kommende sæson på plads i klubben, og vi glæder os til at byde Emil velkommen hos ”de røde”.