Fløjtalent klar for LTH

I sommers skiftede Frederik Iversen barndomsklubben, Skanderborg Håndbold, ud med Nordsjælland Håndbold i håbet om mere spilletid. Det ønske fik han opfyldt, og var fast mand på venstre fløjen i det nordsjællandske. Den tillid kvitterede han med 64 scoringer i 24 kampe, hvilket gjorde ham til den 4. mest scorende spiller i truppen. En af de 64 scoringer var den der definitivt afgjorde Nordsjællands sejr i Lemvig tilbage i september. Men fra den kommende sæson trækker Iversen den røde trøje over hovedet, hvilket er noget han ser frem til:

"Jeg har valgt at skifte til Lemvig-Thyborøn, da jeg synes klubben har et rigtig spændende setup. Derudover kender jeg Jesper Holm fra mine ungdomsår i Skanderborg, og det er en træner, som jeg udviklede mig rigtig meget under. Jeg har derfor en god tro, at jeg i et tæt samarbejde med trænerstaben og klubben kan lægge et nyt lag på i Lemvig," siger den kommende LTH-fløj.

Og fortsætter:

"Lemvig-Thyborøn har jo altid været et af de steder, som jeg har frygtet at skulle spille, når jeg kom som udehold. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at prøve og have opbakningen med sig i ryggen."

Frederik Iversen, som i sommers var en del af den danske U21-trup til VM, beskriver sig selv som en hurtig fløjspiller, som elsker de tekniske skud. Derudover elsker han at træne, og han kan godt lide, når der er ekstra knald på til træningerne.

Cheftræner Anders Thomsen glæder sig over tilgangen af Frederik Iversen:

"Frederik Iversen er en meget spændende fløjspiller som gennem hele sin håndboldopvækst i Skanderborg Håndbold og diverse ungdomslandshold har vist mange eksempler på sin talent. Med et skifte fra barndomsklubben Skanderborg før den netop afsluttede sæson til Nordsjælland Håndbold har Frederik fået masser af spilletid og ikke mindst muligheden for, for alvor at vise potentialet frem på seniorniveau, og derfor har vi naturligvis haft ham i kikkerten i en periode."

"Vi glæder os meget over at det er lykkes at tilknytte Frederik til vores ligatrup, og at vi derfor også til den nye ligasæson har to meget dygtige spillere på denne position ved Pelle Schilling og Frederik Iversen," udtaler Anders Thomsen.

Iversen har underskrevet en 2-årig aftale med "De Røde", og han starter i klubben, når de nye sæson åbner op. Velkommen til Lemvig-Thyborøn, Frederik!