Fantastiske handler, der støtter klubben

Vi vil gerne minde klubbens støttere og medlemmer, om at man kan støtte Lemvig-Thyborøn Håndbold, når man handler på Odendo.dk. Der udløber dagligt masser af auktioner indenfor bolig- & design og oplevelser, hvor man støtter klubben med 5% af salgsprisen. Odendo har også en nystartet Bolig- & design shop, hvor man ligeledes kan støtte med 5 %.

I skrivende stund er der 321 af Odendo´s brugere, som har valgt Lemvig-Thyborøn Håndbold, som det formål de støtter fast på platformen. Støtten fra disse brugere kommer til at indbringe klubben ca. 10.000 kr. i 2021.
Du kan besøge vores auktionsside her: https://www.odendo.dk/lth

OM ODENDO
Odendo.dk er en auktionsplatform, hvor du kan gøre fantastiske handler på auktion og shop, og samtidig støtte et godt formål med 5 % af salgsprisen på de auktioner du vinder. 

Odendo ejer og driver også livstilshoppen Tjarry.dk, der har et nøje udvalgt sortiment indenfor møbler, interiør og velvære – kort sagt alt til dig og din bolig. Tjarry.dk er en del af Odendo-familien og sammen har vi indsamlet mere end 30.000.000 kr. til gode formål.