En klubmand takker af!

Kampen mod Nordsjælland Håndbold bliver den sidste hjemmekamp i indeværende sæson. Det bliver samtidig også den sidste kamp på hjemmebane for en af de største spillere i klubbens historie. Rasmus Porup stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold med udgang af denne sæson.

"Efter 11,5 sæson for Lemvig-Thyborøn Håndbold, bliver kampen mod Nordsjælland den sidste for mig i den røde LTH-trøje. Det har været en fantastisk rejse, som har budt på uendelig mange gode oplevelser. Oplevelser der rummer alt fra rekorder for flest nederlag i træk til sindsoprivende oprykningskampe. Der har været sejre man sent vil glemme, og nederlag man stadig prøver at fortrænge," lyder det fra Rasmus Porup.

Med mange gode år i Lemvig-Thyborøn Håndbold trøjen, har man mødt mange mennesker på vejen, delt mange oplevelser sammen med folk både i og omkring klubben. Nu er tiden inde til at fokusere på andre opgaver i det civile liv.

"Igennem de godt 11 sæsoner har jeg lært en masse fantastiske mennesker at kende. Medspillere, frivillige, sponsorer og alle de andre som er med til at gøre LTH til et magisk sted at være spiller. Det er helt sikkert det unikke sammenhold der er i og omkring LTH, som jeg vil komme til at savne allermest. Men tiden er inde, og nye kapitler skal i gang. Efter et halvt år med 3 arbejdskasketter som viceforstander, politiker og håndboldspiller, er jeg nået frem til, at timerne i døgnet ikke helt slår til," fortæller LTH-legenden.

Sæsonen i år har for klubben, været et rekordår på mange måder. Præstationerne på banen har talt for sig selv, og med det højeste antal point, samt den højeste ligaplacering nogensinde, vil der også til næste år være ligahåndbold i Lemvig når sæsonen starter efter sommeren.

"Jeg er glad for og stolt af, at jeg stiger af skibet efter en sæson med pointrekord. Jeg stiger af med en sikker tro på, at LTH forsat vil kunne begå sig i det fornemste håndboldselskab. Og jeg er helt sikker på, at selv om jeg er den sidste lokale dreng, så vil samtlige spillere kæmpe med blod, sved og tåre for LTH – for det er sådan LTH-ånden er, det er sådan en rigtig ”fisker” gør!," slutter Rasmus Porup.

Tak for alt!