Drømmen om slutspil

Om 12 dage afsluttes grundspillet af HTH Herreligaen sæson 21/22. Det har allerede nu været en historisk sæson for LTH, hvor vi har hentet et rekordhøjt antal point. MEN vi er stadig sultne. Da vi sammen med vores hovedsponsor Vestjysk Bank kunne præsentere en forlængelse og forbedring af sponsoraftalen, blev der også fremlagt klubbens nye 2025-plan, hvilket indebar en målsætning om, at holdet skulle være at finde i slutspillet til den tid.

En målsætning som sidste år på dette tidspunkt måske ville have lydt lidt for optimistisk, men situationen er den, at muligheden allerede er der i år, og det vil vi selvfølgelig gerne jagte. Det bliver helt sikkert svært, da vi skal leve op til vores absolut bedste, mens vi også er afhængige af andre resultater.

Det hårde arbejde der er blevet lagt af alle i og omkring Lemvig-Thyborøn Håndbold skal give os de bedste muligheder for at runde sæsonen godt af. Derfor håber vi, at alle vil være med til at fortsætte opbakningen i den sidste del af sæsonen, så vi sammen kan gøre et forsøg på at indfri vores drømme!

Næste gang muligheden for opbakning byder sig er på fredag, hvor vi møder Skjern Håndbold på udebane, og her arrangeres der fanbus. Det bliver en svær kamp for LTH'erne, men med en rød hær i ryggen ved vi, at der er muligheder alle steder. Derfor opfordrer vi alle til at tilmelde sig turen, så vi danner den "8. mand", som har været så afgørende i mange kampe i denne sæson.

Det har normalt ikke været kutymen at sigte efter slutspil, hvis man har haft LTH-brillerne på, men vi skal turde at drømme og være en performance-kultur, hvor hvert point tæller i kampen for slutspil og overlevelse i HTH Herreligaen.