Det blev aldrig vores dag

Hjemmeholdet kom bedst fra start og var foran 7-3, men et par SønderjyskE-udvisninger lukkede LTH'erne ind i kampen igen. Med 9 minutter tilbage af første halvleg kunne Jorn Smits udligne til 10-10 i tomt mål.

Det lykkedes dog SønderjyskE at generobre den solide føring, og var derfor foran med 18-13 ved pausen.

Lemvig-Thyborøn kom aldrig tæt på i resten af kampen, og måtte se sig besejret med 34-26. Dermed indkasserede holdet sit første nederlag i kvalifikationsspillet. "De røde" lavede alt for mange tekniske fejl og brændte fire straffekast, hvilket var medvirkende til det store nederlag.

Inden kampen var LTH sikre på overlevelse, da TTH i går tabte til Nordsjælland. Derfor er puljesejren det eneste der er tilbage at spille om, og med dagens nederlag kræver det sejre i de to sidste kampe samtidig med at SønderjyskE ikke må vinde deres sidste kamp mod KIF Kolding.

Næste opgave for LTH er allerede på onsdag, hvor TTH Holstebro venter på udebane. Et meget vigtigt opgør for TTH Holstebro, som skal have point for at have muligheden for at undgå sidstepladsen i puljen. Der arrangeres fanbus til kampen, og du kan tilmelde dig ved at klikke her.

Slutresultat: 34-26 (18-13)

SJE-udvisninger: 3, LTH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Mads Thymann 6 mål
Thomas Damgaard 4 mål
Jorn Smits 4 mål
Niels Lindholt 2 mål
Nicolai Pugholm 2 mål
Nicolaj Spanggaard 2 mål
Jacob Hessellund 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Mikkel Sandholm 1 mål
Frederik Iversen 1 mål