Dennis Bo: Vi kommer under et hårdt tryk fra start

LTH var fredag aften udsat for et enormt pres fra Skjern fra første fløjt. Dette gav pote for hjemmeholdet, som hurtigt afgjorde kampen og vandt med 29-22. Presset fra Skjern var medvirkende til, at det aldrig rigtig blev spændende fredag aften i Skjern Bank Arena.

"Vi starter med at komme under et hårdt tryk fra Skjern, der starter stærkt, og jeg tror, at de har en agenda om, at de skal ud og have afgjort kampen hurtigst muligt. De lægger et hårdt fysisk tryk på os, som vi har svært ved at modstå. De kommer med nogle kryds, hvor de kommer hårdt ned på os, hvilket gør, at vi taber højde. Vi vidste, at de var gode defensivt, og det viser de bare igen i dag," lyder det fra cheftræner, Dennis Bo Jensen.

Selvom Skjern var gode defensivt, var LTH's defensiv også stærk i anden halvleg, hvor man pressede hjemmeholdet til passivt spil flere gange. Derfor var der nogle positive elementer, som drengene kunne tage med hjem i bussen.

"Jeg synes, at vi dækker godt op i anden halvleg, hvor vi holder dem nede på 12 scoringer, hvilket er rigtig fint. Nogle af de 12 mål scorer de jo i andenfasen, og så er der nogle stykker, hvor de scorer på sidste aflevering. Forsvarsspillet i anden halvleg må siges at være godkendt," fortæller LTH-træneren.

Det blev aldrig rigtig LTH's aften, og derfor er der nogle ting, som skal finpudses inden næste kamp, som er på onsdag, hvor BSH kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

"Vi skal hjem og arbejde på vores relationer offensivt, og så skal vi have nogle situationer, som bliver genkendelige, så man ved, hvad det er, at man skal, og hvilke beslutninger som man skal træffe. Det handler om, at vi skal være mere beslutningsdygtige," slutter Dennis Bo.

Skal du op og støtte drengene på onsdag, så er der stadig ledige billetter.

KØB DIN BILLET HER