Den næste Gade er klar for LTH

Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag offentliggøre en 3-årig kontrakt med Jeppe Gade som kommer til klubben fra Bjerringbro-Silkeborg. Efternavnet Gade er ikke ukendt i og omkring LTH, da Jeppes storebror Jonas tidligere har spillet mange kampe i den røde trøje.

”Jeppe Gade er fremtidens mand, som vi har store forventninger til over tid, skal blive en bærende profil for Lemvig-Thyborøn Håndbold,” lyder det fra sportschef Lars Broe, da snakken falder på LTH’s nye playmaker, Jeppe Gade.

Jeppe Gade skifter til LTH på en 3-årig kontrakt fra Bjerringbro-Silkeborg, hvor han har spillet hele sin seniorkarriere bortset fra en enkelt sæson, hvor han var udlejet til Skive fH. Det bliver et spændende bekendtskab, hvis du spørger Lars Broe.

”Vi mener, at Jeppe har et stort uforløst potentiale, som vi glæder os til at arbejde med. I BSH har han været sikker straffeskytte, men vi er helt sikre på, at han i LTH også kan bidrage med sit store blik for spillet og komme til at lægge lag på sit spil i begge ender af banen,” fortæller Lars Broe.

Og fortsætter:

”Det har været vigtigt for os at lave en klar plan for Jeppe, så vi har et fælles mål at sigte efter. Det glæder os, at Jeppe trods andre spændende muligheder, har valgt at være en del af denne plan hos os. Jeppe har netop overstået sin operation og arbejdet med at komme stærkt tilbage er allerede begyndt i samarbejde med vores dygtige sundhedsstab.”

Gade: LTH passer godt ind i mine værdier

Hovedpersonen selv glæder sig ligesom Lars Broe til det kommende samarbejde, og han ved allerede godt nogenlunde, hvad han går ind til, da han og resten af familien har fulgt LTH tæt, da Jeppes storebror, Jonas, spillede i klubben.

”Jeg glæder mig til at komme til Lemvig-Thyborøn Håndbold, som er en klub jeg kender godt, da min storebror, Jonas, har spillet der i mange år. Det betyder også, at jeg ved, hvad klubben står for. LTH er gode til at udvikle unge spillere ved at give dem tillid og spilletid i et godt træningsmiljø, og derfor ser jeg det som et perfekt match for mig,” lyder det fra den kommende LTH’er.

”Jeg har haft svært ved ikke at lytte på min familie, da jeg overvejede mit skifte til klubben, men det har været min egen beslutning. Som sagt kender jeg klubben, og jeg ved, at der er mange gode frivillige, og at der er styr på tingene, hvilket passer godt inde i mine værdier. Derudover har klubben udviklet sig fra at være et 1. divisionshold til nu at være et etableret ligahold.”

Både på og uden for banen glæder Jeppe sig til at bidrage til klubben og holdet, hvor han sammen med sine nye holdkammerater skal forsøge at skrabe så mange point ind som muligt.

”Personligt kommer jeg til at bidrage med en masse godt humør. Jeg er en frisk ung dreng, og kender mange af spillerne på holdet, hvilket gør, at jeg føler mig overbevist om, at jeg kommer til at passe godt ind socialt. På banen vil jeg gerne bidrage med et godt overblik, et godt skud samt en god arbejdsindsats i begge ender af banen,” udtaler Jeppe Gade, som efter planen startet på uddannelsen som markedsføringsøkonom på den anden side af sommerferien.

Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig over igen at kunne have en Gade på holdkortet, og vi kan ikke vente med at se Jeppe i den røde trøje og familien Gade på lægterne i Arena Vestjylland Forsikring igen.