Damgaard stopper efter sæsonen

Thomas Damgaard kom til Lemvig-Thyborøn Håndbold tilbage i sommeren 2020, og sidenhen er det blevet til 65 ligakampe for "de røde", hvilket har kastet 214 mål af sig og et hav af assists. Når denne sæson er slut, er det også slut med Thomas Damgaard i Lemvig-Thyborøn Håndbold for denne omgang. Den 23-årige bagspiller havde egentlig kontrakt til og med sommeren 2024, men han har valgt at udnytte en klausul, der betyder, at han kan forlade klubben efter denne sæson.

"Jeg valgte at udnytte min klausul, fordi jeg fik en mulighed som jeg gerne ville prøve mig selv af i," lyder det fra Thomas Damgaard, som trods det faktum, at han stadig har mange kampe tilbage i LTH-trøjen kan kigge tilbage på en god tid.

"Jeg er og har været utroligt glad for at være i Lemvig-Thyborøn. Jeg har mærket en stor opbakning fra start af, både fra klubben og alle omkring, samt alle tilskuere, der gør det til et fantastisk sted at spille. Jeg har udviklet mig utroligt meget i min tid i klubben, og jeg kan varmt anbefale klubben."

Thomas har udviklet sig meget i sin tid i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og han er blevet en kæmpe profil på ligaholdet. Selvom det aldrig er rart og miste en bærende spiller, er sportschef, Lars Broe, alligevel positiv, da udvikling af unge spillere er en del af klubbens strategi.

"Siden vi købte Thomas fri af kontrakten i Skive har han udviklet sig til ikke blot at være en profil i LTH, men også til at være en profil i den danske liga. Det gør naturligvis også at større klubber har haft vist interesse i Thomas, og det er derfor også med stor stolthed, at vi sender Thomas videre efter sæsonen til et formodet tophold. Netop dette er vores rolle i LTH, at vi gerne vil arbejde med spillere, der har ambitionerne og talentet til at kunne udvikle sig til at gøre sig gældende på højeste niveau, og når det sker, føler vi som klub, at vi lykkedes," udtaler sportschefen.

Der er kun spillet syv runder af denne sæson. Derfor kan LTH glæde sig over at have Thomas på holdkortet i en masse kampe endnu. Hovedpersonen selv håber på at kunne slutte sin tid af i klubben på bedst mulig måde.

"Jeg er fuldt opsat på at afslutte min tid i Lemvig-Thyborøn bedst muligt. Det betyder selvfølgelig, at LTH stadig er et ligahold, og at vi stille og roligt bevæger os op i tabellen," slutter Damgaard.

LTH glæder sig til at følge Thomas i sin sidste sæson i den røde trøje, og derefter ønsker vi ham al muligt held og lykke i fremtiden!