Dag og nat i Ribe

Da der var spillet 32 minutter så det ud til, at LTH skulle besejre Ribe-Esbjerg for anden gang i sæsonen, men det skete ikke, da holdet kollapsede i resten af kampen.

Lemvig-Thyborøn Håndbold kom godt fra start i Ribe, og var foran med 3-5 efter 10 minutter. Det gode spil fortsatte resten af første halvleg, og derfor kunne vi gå til pause foran 10-12. Alt det som drengene havde forberedt forud for kampen lykkedes i de første 30 minutter. LTH kom frem til gode chancer, mens man pressede hjemmeholdet ud i afslutninger, som Svend Rughave stod i vejen for.

Fra anden halvlegs start så det også ud som om, at det gode spil skulle fortsætte. Efter 32 minutters spil kunne Jesper Kokholm udbygge føringen til 11-14. Men så faldt korthuset sammen. Fem scoringer fra hjemmeholdet i træk rystede LTH.

Da Dennis Bo’s tropper skulle forsøge at generobre føringen blev man ramt af udvisninger. Disse udvisninger svækkede drengene meget, som lavede fejl angrebsmæssigt, hvilket blev straffet af kontrascoringer og scoringer i tomt mål.

Hjemmeholdet trak stille og roligt fra, og endte med at vinde kampen 31-24.

Næste kamp er lørdag, hvor SønderjyskE venter på udebane. Hvis LTH’erne putter anden halvleg i glemmebogen, og genfinder spillet fra første halvleg, kan vi helt sikkert være med til at byde sønderjyderne op til dans.

Slutresultat: 31-24 (10-12)

REHH-udvisninger: 4, LTH-udvisninger: 5

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 7 mål
Nicolai Pugholm 6 mål
Mads Thymann 3 mål
Thomas Damgaard 3 mål
Rasmus Porup 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Frederik Iversen 1 mål
Jacob Hessellund 1 mål