Aalborg sejrede i flot kulisse

Søndag eftermiddag havde Lemvig-Thyborøn fornøjelsen af at byde Aalborg Håndbold velkommen indenfor i Arena Vestjylland Forsikring. Gæsterne fra Aalborg kom ind til kampen med fire nederlag i træk, hvilket er meget uvant for holdet, som har flere landsholdsspillere på holdkortet. Fra første fløjt var det også tydeligt, at det nordjyske mandskab havde noget de skulle bevise.

Tre hurtige kontrascoringer efter flere tekniske fejl fra hjemmeholdet betød, at stillingen var 0-3 efter to minutter, og så var kampen egentlig sat.

Dennis Bo Jensens tropper lagde sig dog ikke ned, og efter 22 minutter kunne Mats Gordon Krog reducere til 9-11. Første halvleg blev dog afsluttet på samme måde, som den startede, og derfor var stillingen efter de første 30 minutter 13-18 til gæsterne.

I slutningen af første halvleg måtte Vilhelm Poulsen desværre forlade banen med en knæskade efter et uheldigt sammenstød med en Aalborg-spiller. Dette betød, at Jon Katballe fik en masse spilletid i anden halvleg. Han bød rigtig fint ind, mens også Christian Holm leverede en rigtig god indsats. Desværre kom spændingen aldrig tilbage i kampen, og derfor vandt Aalborg med 29-36.

Inden kampen var LTH'erne klar over, at det krævede en pragtpræstation, hvis man skulle levere en overraskelse. Nogen pragtpræstation blev det ikke, men overordnet set spillede holdet en fin kamp, men udvisningerne og de tekniske fejl blev dyre.

En total udsolgt Arena Vestjylland Forsikring kunne derfor nyde nogle af håndboldens største navne på tætteste hold, og der skal lyde en stor ros til Aalborg-mandskabet for at stille op efter kampen for at give autografer til alle de fremmødte.

Der resterer nu to kampe i år for LTH, og næste opgave er på torsdag på udebane mod TTH Holstebro. Her arrangeres der fanbus, og vi håber på stor opbakning til drengene i årets sidste udekamp.

LÆS MERE OG TILMELD DIG TUREN HER

Slutresultat: 29-36 (13-18)

LTH-udvisninger: 4, AAH-udvisninger: 1

LTH-målscorere:
Christian Holm 6 mål
Jeppe Gade 5 mål
Jon Katballe 4 mål
Mats Gordon Krog 3 mål
Jonathan Würtz 3 mål
Nicolai Pugholm 2 mål
Jorn Smits 2 mål
Vilhelm Poulsen 1 mål
Fredrik Clementsen 1 mål
Anders Flæng 1 mål
Amadeus Hedin 1 mål