9. pladsen blev sikret i Skanderborg

LTH'erne havde noget og bevise efter to store nederlag til to tophold, da de tirsdag aften stod overfor endnu et tophold i form af Skanderborg Aarhus på udebane. Det må man sige, at de gjorde. Holdet var godt nok bagud 4-2 efter fem minutter, men tre minutter senere havde gæsterne skabt kontakt.

Ved stillingen 9-8 tog Skanderborg Aarhus timeout, men dette havde ikke den ønskede effekt. 10 minutter senere var stillingen nemlig 9-14 til de hvidklædte gæster. Dette skyldtes blandt andet en god præstation af Søren P i målet, som en overgang stod med skræmmende 87,5 procent. I den anden ende var der træfsikkerhed fra Kokholm, mens Damgaard dirigerede spillet på smukkeste vis. 

LTH'erne kunne gå til pause foran 11-15, og bevarede føringen det meste af anden halvleg. Hjemmeholdet fik dog skabt kontakt ved 25-25 med 4,5 minutter igen. Dette rystede dog ikke drengene, som hev en fortjent sejr hjem på 27-29. Mads Thymann spillede en rigtig god kamp, og var især i slutminutterne afgørende med nogle gode mål fra distancen.

En flot indsats af drengene som rejste sig efter en dårlig præstation i sidste uge i Skjern. Sejren betyder også at LTH nu er sikre på at ende på 9. pladsen, hvilket giver dem 2 point med over i nedrykningsspillet og ikke mindst gør os bedst indbyrdes uanset, hvem vi skulle ende á point med.

Lørdag venter grundspillets sidste kamp, når Skive kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring. Her håber vi på stor opbakning fra lægterne, så vi sammen kan varme bedst muligt op til nedrykningsspillet.

Slutresultat: 27-29 (11-15)

SAH-udvisninger: 4, LTH-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Mads Thymann 7 mål
Jesper Kokholm 6 mål
Thomas Damgaard 4 mål
Christian Holm 4 mål
Jacob Hessellund 3 mål
Jorn Smits 2 mål
Niels Lindholt 1 mål
Rasmus Porup 1 mål