FOTO: Mors-Thy Håndbold

Lemvig-Thyborøn Håndbold har indgået en 2-årig aftale med højre backen, Nicolaj Spanggaard, som kommer til klubben fra Mors-Thy.

For nogle uger siden kom det frem, at Jonas Gade til sommer stopper i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Siden da har klubben været på jagt efter en ny højre back, og man har nu fundet afløseren i form af 22-årige Nicolaj Spanggaard, som har spillet i Mors-Thy siden 2014.

”Jeg trænger til nye udfordringer, og derfor skifter jeg til Lemvig-Thyborøn, som jeg ser som det perfekte sted for mig,” siger Spanggaard.

Og fortsætter:

”I de to kampe jeg har spillet mod LTH i denne sæson, har jeg fået et godt indtryk af klubben og især fansene. Det hele minder meget om det, som jeg har været vant til på Mors, hvor der er en stærk lokal opbakning, og hvor hårdt arbejde er en del af klubbens DNA.”

I denne sæson har Nicolaj Spanggaard stået lidt i skyggen af Marcus Dahlin, og han håber på at skiftet til Lemvig-Thyborøn kan give ham lidt mere ansvar på håndboldbanen.

”Mine målsætninger for mit skifte er at få noget mere spilletid og ansvar, hvor jeg håber på at kunne bidrage til, at vi leverer nogle gode resultater i den kommende sæson,” slutter den kommende LTH-spiller.

Lemvig-Thyborøn glæder sig til at se Spanggaard trække i den røde trøje fra den kommende sæson.