FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lemvig-Thyborøn Håndbold var lørdag eftermiddag en tur i Ringsted for at møde rækkens tophold, og det endte med et nederlag på 35-29 i en kamp, hvor LTH’erne ikke fandt topniveauet.

Kampens første otte minutter var meget jævnbyrdige, men det var også det eneste tidspunkt i kampen, hvor de to hold havde kontakt med hinanden. Herfra begyndte TMS-bagspillerne, anført af Lasse Sinding, at bombe mål ind på stribe bag et passivt LTH-forsvar. Stillingen gik fra 5-4 til 9-4 og hjemmeholdet havde slået hullet ned til vestjyderne.

TMS fortsatte det gode spil, mens LTH’erne ikke kunne finde melodien, og dette resulterede i, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran 19-12.

Det lignede en nærmest umulig opgave for Arne Damgaards tropper. Holdet var bagud med syv mål ved pausen til rækkens førerhold. Efter seks minutters spil af anden halvleg var stillingen 23-18, og LTH havde hentet to mål af TMS’ føring, men Lemvig-Thyborøn var 4-5 mål bagud hele tiden indtil stillingen 28-23 efter 46 minutter.

Herfra viste TMS Ringsted højt niveau, mens LTH viste træthedstegn efter at have kæmpet hårdt på at lave et comeback. Derfor kunne hjemmeholdets Rune Ohm med ti minutter igen lukke kampen, da han scorede sit syvende mål til stillingen 32-23. Det lykkedes dog for Lemvig-Thyborøn at få pyntet lidt på resultatet inden slutfløjt, og derfor endte det hele med en sejr på 35-29 til rækkens tophold, TMS Ringsted.

Det var andet nederlag i streg for Lemvig-Thyborøn, og det var også anden gang i streg, at modstanderen fik lov til at score over 35 mål. Nederlaget betyder, at LTH ligger på en delt 6. plads med tre point op til Randers på 2. pladsen. Næste opgave for “de røde” er på fredag, når Frederikshavn kommer på besøg i Thyborøn Fritidscenter. Til dette opgør vil der være gratis entré, så der er ingen undskyldning for ikke at møde op og hjælpe drengene tilbage på sejrssporet.

SE INTERVIEW MED ARNE DAMGAARD EFTER KAMPEN HER:

Slutresultat: 35-29 (19-12)

TMS-udvisninger: 5, LTH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Søren Nørgård 7 mål
Mads Thymann 6 mål
Mark Nikolajsen 6 mål
Torben Sørensen 2 mål
Jonas Gade 2 mål
Rasmus Porup 2 mål
Mathias Porsholdt 2 mål
Jonathan Sørensen 1 mål
Casper Christensen 1 mål