FOTO: Christina Bundgaard Photography

LTH fik et uafgjort resultat i hjemmebanepremieren, da Ajax var på besøg i Arena Vestjylland Forsikring lørdag eftermiddag.

Kampen startede meget lige, og efter fem minutters spil var stillingen 3-3. Herefter slog Lemvig-Thyborøn Håndbold kampens første hul, da Søren Nørgård kunne bringe “de røde” foran med 9-4. Her så det ud som om, at LTH’erne havde fået styr på opgøret, og at der ikke skulle herske nogen tvivl om, hvem der skulle vinde opgøret.

Men en scoringspause på 11 minutter og syv Ajax-scoringer i træk resulterede i en halvlegsføring på 9-11 til københavnerne. I den sidste del af første halvleg havde hjemmeholdet svært ved at komme til de rigtige afslutninger, og i den anden ende hang samarbejdet mellem forsvar og målmand ikke sammen.

Ni minutter inde i anden halvleg kunne Arne Damgaards tropper generobre føringen, da topscorer Søren Nørgård kunne gøre det til 14-13 på straffekast. Lemvig-Thyborøn fik igen slået et hul i kampen, da de kom foran 16-13, men kampen bølgede frem og tilbage, og fem minutter senere kunne gæsternes Gustav Falholt bringe Ajax i front med 16-17.

Herfra fulgtes de to hold ad, og med halvandet minut igen scorede Søren Nørgård til 23-21, og vestjyderne stod med de bedste kort på hånden. Dog lykkedes det Ajax København at få udlignet med en scoring i sidste sekund af Tobias Jørgensen. Skuffelsen stod malet på LTH-spillerne, da kampen var slut. Der var ikke mange som tænkte på, at man havde fået et point, men nærmere at man havde tabt et point. For der var ingen tvivl om, hvem der var mest tilfreds med dagens resultat.

Selvom det er en hård pille at sluge, så må drengene hurtigt op på hesten igen, da holdet i næste weekend møder oprykningsfavoritterne og formstærke Randers HH hjemme i Arena Vestjylland Forsikring, men selvom det bliver en svær opgave, så tror spillerne og trænerteamet hundrede procent på, at de kan drille Jan Paulsens tropper.

Slutresultat: 23-23 (9-11)

LTH-udvisninger: 5, Ajax-udvisninger: 7

LTH-målscorere:
Søren Nørgård 9 mål
Mads Thymann 6 mål
Mark Nikolajsen 4 mål
Torben Sørensen 1 mål
Niels Lindholt 1 mål
Jonas Gade 1 mål
Jesper Kokholm 1 mål