Søndag eftermiddag tog Lemvig-Thyborøn Håndbold imod Randers HH, som før dagens opgør var udråbt til favorit. Randers HH levede dog slet ikke op til favoritværdigheden og det blev til en sikker sejr på 29-21 til LTH.

LTH startede som lyn og torden. 200 kamps jubilar, Rasmus Porup, var i hopla og indledte scoringen, og hurtigt stod det 3-0. Lemvig stod godt i defensiven, hvilket gjorde det meget svært for østjyderne at komme til scoringer. Efter 10 minutter stod der 7-2 på måltavlen, og Jan Paulsen smed det grønne timeout kort og kaldte sine tropper sammen. Det hjalp dog ikke meget, LTH’erne fortsatte ufortrødent med at udbygge føringen.

Midt i første halvleg fik Randes et par udvisninger, og spillede uden målmand. Det udnyttede både Søren Nørgård og Mads Thymann til at sende bolden i tomt mål. Sidste uges ”blackout” udeblev heldigvis og LTH kunne gå til pause med en føring på 14-8.

Efter halvlegen fortsatte spillerne fra Lemvig-Thyborøn det flotte spil, og efter en føring på 19-10 fik Randers HH aldrig chancen for at spille sig tilbage i kampen.

En særdeles velspillende Jesper Sørensen i LTH målet gjorde det ikke nemt for østjyderne at finde ind til netmaskerne. Selv på straffekast var Sørensen svær at passere, og reddede i dag hele 3 straffekast. Efter kampen blev Jesper Sørensen da også fortjent kåret som kampens spiller.

Der var ingen, som kunne se, at Mark Nikolajsen havde været syg i ugen op til kampen. Han spillede en flot kamp og viste sammen med Rasmus Porup lovende takter i angrebsspilet. De to spillere scorede 13 af LTHs mål.

Træner Damgaard gav de sidste 10 minutter plads til de unge spillere. En af dem var Toke Schrøder, som takkede for chancen, og kvitterede med tre mål.

Kampen sluttede med en overlegen sejr på 29-21 til et velspillende LTH mandskab. En sejr som gav smil på læben i Arena Vestjylland Forsikring, og bringer LTH på en 2. plads i 1. division.

Slutresultat: 29-21 (14-8)

LTH-udvisninger: 5, Randers-udvisninger: 3

LTH-målscorere:

Mark Nikolajsen 7 mål

Rasmus Porup 6 mål

Søren Nørgård 5 mål

Mads Thymann 4 mål

Toke Schrøder 3 mål

Jonas Gade 2 mål

Jesper Kokholm 1 mål

Niels Lindholt 1 mål