Onsdag aften stod Lemvig-Thyborøn overfor noget af en opgave, da det unge mandskab krydsede klinger med mesterskabsbejlerne fra Aalborg Håndbold. Det hele endte med en fortjent Aalborg-sejr på 23-33.

kHvis Lemvig-Thyborøn ikke er hundrede procent tilstede i kampe mod hold som for eksempel Aalborg Håndbold, så kan det hurtigt gå hen og blive en halv pinefuld kamp for vestjyderne. I onsdagens kamp mod Aalborg var det et LTH-hold, som ikke var hundrede procent klar, og dette resulterede i en mavepuster fra kampens start, hvor gæsterne førte 1-6 efter 6 minutters spil. Mange, hvis ikke alle, af Aalborgs mål var på dette tidspunkt scoret i enten første- eller andenbølge kontra. Lemvig-Thyborøn kunne ikke følge med gæsterne, som nærmest spadserede forbi de hjemadløbende LTH’ere.

Lemvig-Thyborøns bedste periode kom efter et kvarters spil, hvor Uhrenholts tropper gik fra at være bagud 4-10 til at være bagud 7-10. Det siger lidt om, hvilken kamp det var. Hjemmeholdet var nogenlunde inde i opgøret til stillingen 9-12 med fire minutter tilbage af første halvleg, og herfra skruede nordjyderne bissen endnu mere på, og de kunne derfor gå til pause foran 11-17.

Hvis LTH skulle have nogen som helst forhåbninger om point, krævede det en start på 2. halvleg med tre-fire scoringer i træk. Dette blev ikke tilfældet for hjemmeholdet, men derimod åbnede Aalborg 2. halvleg, hvor de sluttede første. Efter 35 minutter var gæsterne foran med 12-21, og kampen blev aldrig spændende. Gæsterne vandt kampen med 23-33.

Det var en kamp, hvor Lemvig-Thyborøn ikke var der hundrede procent, hvilket er et krav, hvis man skal have en chance for at spille med om point i denne type kampe. Jesper Sørensen havde meget svære betingelser i LTH-målet, da det stationære forsvarsspil ikke kunne dæmme ned for Aalborg-spillerne. Især de to islændinge, Janus Smarason og Omar Ingi Magnusson voldte LTH-defensiven problemer.

Vi skal dog ikke være skuffede over et nederlag til Aalborg, da ikke mange havde regnet med point i denne kamp. Drengenes næste kamp derimod kræver point, når oprykkerkollegaerne fra TMS Ringsted gæster Arena Vestjylland Forsikring. Her håber vi igen på stor opbakning fra lægterne, så vi kan trække os sejrrigt ud af dette vigtige opgør. Kampen spilles lørdag den 17. november med kampstart fra 16.10.

Slutresultat: 23-33 (11-17)

LTH-udvisninger: 2, AAH-udvisninger: 2

LTH-målscorere:
Jesper Kokholm 5 mål
Jonas Gade 5 mål
Mads Thymann 3 mål
Rasmus Porup 3 mål
Casper Christensen 2 mål
Michael Thøgersen 1 mål
Mathias Porsholdt 1 mål
Nichlas Hammer 1 mål
Jacob Østergaard 1 mål
Andreas Damgaard 1 mål