FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lemvig-Thyborøn slog fredag aften FIF Håndbold med 26-20 i en uskøn affære, men det vigtigste var, at vestjyderne kunne sætte to point ind på kontoen, da kampen var slut.

Fra kampens start var det tydeligt at se, at sidste weekends skuffelse var blevet lagt bag sig. Efter de første fem minutter var LTH i front med 4-0, og de havde godt styr på kampen. Gæsterne fra FIF gav dog ikke op så let, og efter 14 minutter kunne Mathias Lindhart udligne til 6-6. Derefter var det som om LTH’erne steppede et gear op igen, og ni minutter senere var hjemmeholdet igen i front – denne gang med 13-7.

Føringen holdt, og Jonathan Sørensen kunne score første halvlegs sidste scoring til 17-11. Det virkede til, at hjemmeholdet havde hele kampen under kontrol, men fra anden halvlegs start var Lemvig-Thyborøn ikke oppe i fuldt gear.

Dette resulterede i at Lemvig-Thyborøn lukkede københavnerne ind i opgøret, og efter en LTH-scoringspause på 10 minutter var 6-målsføringen skrumpet ind til en 1-målsføring, da stillingen var 21-20 efter godt 50 minutters spil. Nervøsiteten begyndte at brede sig i Arena Vestjylland Forsikring, men så blev det gæsternes tur til at holde en lang scoringspause blandt andet takket være Jesper Sørensen i LTH-målet, som med mange redninger var én af hovedårsagerne til, at FIF ikke scorede mere i kampen, og “De Røde” derfor kunne køre en sejr på 26-20 hjem.

Det er ikke første gang i sæsonen, at Lemvig-Thyborøn har en lang scoringspause, og det er noget holdet skal arbejde på at få barberet væk, hvis de har nogen forhåbninger om at kæmpe med i toppen af tabellen, men når det så er sagt, er det vigtigste bare at vi fik de to point. Næste opgave for LTH’erne er lørdag den 14. oktober ude mod Team Sydhavsøerne.

Hør her hvad Jonas Gade havde at sige efter kampen:

Slutresultat: 26-20 (17-11)

LTH-udvisninger: 4, FIF-udvisninger: 4

LTH-målscorere:
Søren Nørgård 6 mål
Jonathan Sørensen 5 mål
Toke Schrøder 4 mål
Mads Thymann 3 mål
Jonas Gade 3 mål
Casper Christensen 3 mål
Mark Nikolajsen 2 mål