Højre backen, Jonas Langerhuus, og den norske stregspiller, Kristian Rammel, er begge nye mænd i den røde LTH-trøje fra den kommende sæson. Begge spillere er hentet i Århus Håndbold.

Tilbage i februar kunne LTH præsentere Nicolaj Spanggaard som ny højre back i LTH, og nu er hans makker fra den kommende sæson også fundet. Her er valget faldet på den 26-årige, Jonas Langerhuus, som kommer til på en 2-årig kontrakt fra Århus Håndbold, hvor han har været i den seneste sæson. Han blev inden denne sæson hentet til Århus fra den schweiziske topklub, Pfadi Winterhur, hvor han scorede 134 mål. I denne sæson er det blevet til knap så meget spilletid, og det er en af grundene til skiftet.

“Jeg glæder mig til at komme til Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor jeg går benhårdt efter at få noget mere spilletid, hvilket jeg ikke har fået så meget i denne sæson. Jeg har haft en god dialog med Anders Thomsen, om hvordan jeg kommer til at passe bedst muligt ind på holdet. Derudover håber jeg, at vi kan sikre os overlevelse i ligaen, som er lige så tæt, som den har været i denne sæson,” fortæller Langerhuus, som tidligere også har optrådt i Skanderborg, Ribe-Esbjerg og KIF Kolding.

Sportschef, Lars Broe, er utrolig glad for, at det er lykkedes at få lavet en aftale med Jonas Langerhuus.

“Da vi tilbage i december fik beskeden om, at Jonas Gade fortsatte sin karriere på Mors efter sæsonen, gik jeg sammen med trænerteamet for at finde nogle mulige navne til højre back-positionen. Her dukkede Langerhuus op, men vi vidste, at han havde en aftale med Århus i den kommende sæson. Efter en stærk indsats ved Final4 i Boxen besluttede vi alligevel at give det et forsøg, og efter en lang kamp om at få tingene til at lykkes er det rart at stå her i dag,” siger Lars Broe.

Den anden spiller som LTH i dag kan præsentere er den 24-årige stregspiller, Kristian Rammel, som også har spillet i Århus i den kommende sæson. Den norske stregspiller som måler intet mindre end 208 centimeter kom til Århus fra Oslo-klubben, Bækkelaget, hvor han var anfører og en af de bærende profiler på holdet. Det har han ikke været i denne sæson for Århus Håndbold, og derfor jagter han, ligesom Jonas Langerhuus, mere spilletid, og det håber han på at kunne få i LTH.

“Jeg er meget glad for at komme til Lemvig-Thyborøn Håndbold. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, trænerne og hvordan man arbejder. Mit første år i dansk håndbold har været svært, og jeg har ikke haft den rolle, som jeg havde håbet på. Derimod har det givet mig en del erfaring, som jeg kan tage med videre. Motivationen er stor for at komme til en klub, som gerne vil mig, og hvor jeg er tiltænkt en større rolle, end jeg har haft i Århus. Jeg er flyttet til Danmark fordi jeg har ambitioner som håndboldspiller, og derfor tror jeg skiftet til LTH er det helt rigtige,” udtaler Kristian Rammel.

Kristian Rammel, som også har været en fast del af det norske B-landshold, har skrevet en et-årig kontrakt med LTH. Klubben og Kristian vil rigtig gerne, hvis det går godt for begge parter, fortsætte samarbejdet over en længere periode, men da der er en del brikker som skal falde på plads, er det blevet til en et-årig kontrakt i første ombæring.

“Kristian Rammel er en utrolig spændende spiller, som kommer til LTH, og jeg er meget glad for, at det er lykkedes at lande en aftale med ham. Vi har efter den indeværende sæson, set at vi kunne udvikle vores angrebsspil på stregen, og her tror vi på, at Kristian, med sine 208 centimeter og store fysik, kan give os nogle nye elementer i spillet. Det var i forbindelse med jagten på Jonas Langerhuus, at vi fik øjnene op for Kristian, da de to havde et fortræffeligt samarbejde, så det håber vi, at de kan bygge videre på,” fortæller sportschef, Lars Broe.

Lemvig-Thyborøn Håndbold byder Jonas og Kristian velkommen i klubben, og vi glæder os til at se jer kæmpe for sejre i LTH-trøjen i den kommende sæson.