FOTO: Christina Bundgaard Photography

Det er med stor glæde, at Lemvig-Thyborøn Håndbold kan offentliggøre, at man har indgået en 2-årig aftale med Niels Lindholt, som til sommer vender tilbage til “de røde”, som han forlod for halvandet år siden til fordel for TTH Holstebro. Det betyder samtidig, at vi siger farvel til Mathias Porsholdt som er blevet købt fri af sin kontrakt et år før den udløb.

”Sammen med Anders og Jesper har vi kigget på mulighederne på stregpositionen. Vi kunne hurtigt blive enige om, at det ville være fantastisk, hvis vi kunne finde en type som Niels igen. Det har vi så søgt lidt efter, men troede ikke på at vi kunne lokke Niels væk fra TTH Holstebro. Men i takt med vi har undersøgt mulighederne, har Anders gang på gang kunne berette om, hvor godt Niels havde gjort det de gange, hvor LTH og TTH har trænet sammen. Derfor valgte vi at satse på at overbevise Niels om at trække den røde trøje over hovedet igen, og at det nu er lykkedes, er vi utrolig glade for,” udtaler sportschef, Lars Broe.

I sommeren 2014 kom Niels Lindholt til LTH fra TTH Holstebro, hvor han netop havde vundet DM-sølv med klubbens U18-hold. Den bomstærke stregspiller nåede at spille 4 sæsoner hos “de røde” inden han i sommeren 2018 skiftede tilbage til TTH Holstebro, hvor han har tilbragt den seneste halvanden sæson. Til sommer tager han atter turen mod nordvest, da han har skrevet under på en 2-årig kontrakt med LTH.

Med tilgangen af Niels åbnede det op for muligheden for at sende Mathias Porsholdt videre mod større destinationer. Porsholdt havde egentlig kontrakt med LTH i næste sæson også, men klubben har oplevet stor interesse for den 22-årige stregspiller.

“Vi har igennem indeværende sæson oplevet en del interesse for Mathias Porsholdt, som har udviklet sig eksplosivt i LTH. I den forbindelse har vi i klubben, sat et prisskilt vi følte var acceptabelt, og da blækket så var tørt på kontrakten med Niels Lindholt, og vi efterfølgende modtog et tilbud på Mathias Porsholdt fra en topklub, der ønskede at købe ham fri af hans kontrakt for sæsonen 2020/21 – Ja så valgte vi at takke ja til tilbuddet, der levede op til vore forventninger, og som samtidig gav Mathias muligheden for at følge sine drømme,” fortæller Lars Broe.

Og fortsætter:

”For en klub som LTH er det en stor blåstempling af vores arbejde, når vore spillere får muligheden for at tage skridtet videre til topklubberne, som vi senest har set med Jørgen Rasmussen, og vi nu kommer til at se med Mathias Porsholdt. Det bliver bestemt bemærket af de spillere, som vi i fremtiden gerne ser i LTH-trøjen. Talenterne vælger os ikke til på grund af  økonomien, men fordi man ser os som et sted, hvor man kan udvikle sig.”

Vi glæder os til at byde Niels velkommen tilbage i den røde trøje, mens vi vil nyde at have Mathias på holdet i det kommende halve år, hvor han og resten af mandskabet skal kæmpe for overlevelse i Primo Tours Ligaen.