FOTO: Christina Bundgaard Photography

… slår ingen mand af hesten. Dette ordsprog beskriver meget godt Lemvig-Thyborøns første ligakamp imod Ribe-Esbjerg, hvor “de røde” havde gæsterne helt nede i sækken, men desværre glemte man at få snøret den.

Første halvleg var med et udehold i teten. Trods momentum lykkedes det ikke for Ribe-Esbjerg at få mere end en to-målsføring. Ingen af holdene levede op til topniveauet, hvilket i begge lejre må have givet håb om, at der var gode muligheder for begge point, hvis bare man steppede et par niveauer op. Gæsterne gik til pause foran 11-12, og kampen var stadig åben til 2. halvleg.

Opgøret fortsatte med at være åbent – dog var det Anders Thomsens tropper, som i anden halvleg havde momentum, hvilket fik vækket publikum i Arena Vestjylland Forsikring. Efter 38 minutter kunne Jørgen Rasmussen bringe LTH tilbage i førersædet, da han scorede til 16-15. Det blev også til 18-15 ved Jesper Kokholm fire minutter senere. I den anden ende hev Ronnie Nicolaisen store redninger frem.

Med under fem minutter igen fik Jacob Østergaard heroisk vundet en bold i en luftduel efter en spildt chance fra Ribe-Esbjerg, og LTH’erne kunne løbe ned mod et tomt mål, da gæsterne havde en ekstra markspiller på banen grundet en udvisning. Spanggaard fik afsluttet, men uheldigvis nåede Tim Winkler ind på linjen og fik afværget forsøget. Herfra var LTH’erne lammet, og scorede slet ikke. Det gav dog gæsterne blod på tanden, og de fik vendt opgøret fra 23-21 til slutresultatet 23-26.

Skuffelsen var stor blandt spillere, trænere og fans. Lemvig-Thyborøn havde misset en gylden mulighed for en kanon sæsonstart, og da pointene ikke ligefrem hænger på træerne, så bør chancer som disse udnyttes. LTH’erne havde Lars Walthers drenge helt nede i sækken, men man fik ikke snøret den – og det udnytter et rutineret hold som Ribe-Esbjerg desværre. På den positive side kan man sige, at spillet fra sidste uge mod Skjern er blevet forbedret markant. Mandag den 9. september spiller drengene næste kamp, når man skal en tur til netop Skjern for at forsøge og revanchere pokalnederlaget.

Tak for opbakningen til de fremmødte i dag!

Slutresultat: 23-26 (11-12)

LTH-udvisninger: 4, REHH-udvisninger: 6

LTH-målscorere:
Christian Holm 6 mål
Rasmus Porup 6 mål
Jesper Kokholm 3 mål
Jørgen Rasmussen 3 mål
Mark Nikolajsen 3 mål
Jonas Langerhuus 1 mål
Nicolaj Spanggaard 1 mål