FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn en tur i Ribe for at spille sidste kamp inden jule- og VM-pausen. En god indsats var desværre ikke nok, og LTH endte med at tabe 29-27.

Lemvig-Thyborøn fik en god start på kampen, og var efter 7 minutters spil foran med 3-5, og det gode spil fortsatte igennem hele halvlegen, hvor Uhrenholts tropper dominerede kampen til stor glæde hos de medrejsende LTH-fans. Første halvleg blev sluttet af med en scoring fra Jonas Gade. Det var et skud, som sneg sig ind bag Søren Haagen i Ribe-målet. Dette betød, at Lemvig-Thyborøn kunne gå til pause foran med 14-16.

Fra anden halvlegs start var det som om, at hjemmeholdets forsvarsspil havde taget et step op, og dette resulterede i, at Ribe-Esbjerg var foran med 19-17 efter 35 minutters spil. Selvom det var blevet sværere, at komme til scoringer, så gav LTH’erne ikke op. Tværtimod lå de længe til at skulle have point med hjem fra Centex IT Arena. Med 18 minutter igen var de rødklædte vestjyder foran med 21-23.

Heldet var ikke med LTH i det sidste kvarter, hvor også Ribe-Esbjergs bredde spillede en afgørende rolle. Hjemmeholdet endte med at køre en smal sejr på 29-27 hjem, hvilket vakte stor ærgrelse hos spillere og fans, da man havde fornemmelsen af, at der var gode muligheder for at tage de to point, men sådan gik det ikke.

Den tidligere Ribe-Esbjerg-spiller, Mathias Porsholdt, spillede en rigtig god kamp på sin tidligere hjemmebane, mens Mads Thymann for anden kamp i træk leverede en solid indsats.

Samtlige ligahold var i aktion lørdag eftermiddag, og trods nederlaget så flaskede de andre resultater sig således, at Lemvig-Thyborøn fastholder placeringen som nummer 11 i tabellen henover jule- og VM-pausen. Næste opgave for Uhrenholts tropper er først fredag den 1. februar, hvor de regerende mestre fra Skjern Håndbold gæster Arena Vestjylland Forsikring. Lemvig-Thyborøn Håndbold vil derfor gerne ønske alle en glædelig og et godt nytår!

Slutresultat: 29-27 (14-16)

REHH-udvisninger: 5, LTH-udvisninger: 7

LTH-målscorere:
Mads Thymann 6 mål
Mark Nikolajsen 4 mål
Mathias Porsholdt 4 mål
Jonas Gade 4 mål
Jørgen Rasmussen 3 mål
Jesper Kokholm 3 mål
Rasmus Porup 2 mål
Andreas Damgaard 1 mål