FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften var der for første gang i lang tid point på spil for Lemvig-Thyborøn Håndbold, men Uhrenholts mandskab var ikke på noget tidspunkt i nærheden af point, da holdet tabte 25-36 til de forsvarende mestre fra Skjern.

Rasmus Porup bragte Lemvig-Thyborøn foran med 1-0 efter et drøn af en anden verden. Det var den eneste gang, hvor hjemmeholdet var i føresædet i ligakampen mod Skjern Håndbold. Gæsterne kom foran med 2-8, og pointene gled længere og længere væk fra LTH’ernes udsigt.

Der var ikke meget som fungerede angrebs- og forsvarsmæssigt for hjemmeholdet. Der var ikke meget hjælp fra forsvaret, hvilket resulterede i mange frie Skjern-afslutninger og for få redninger. I den anden ende kom drengene ofte frem til gode og frie chancer, men skarpheden og kvaliteten var slet ikke eksisterende, da boldene skulle puttes i kassen.

Skjerns stregspillere voldte store problemer for LTH-defensiven, og med to minutter til pause kunne den tidligere landsholdsspiller, Thomas Mogensen, bringe sit mandskab i front med 9-18. Lemvig-Thyborøn fik dog pyntet en lille smule på halvlegsresultatet, og kunne derfor gå til pause nede med 11-18.

Hvis LTH’erne skulle gøre sig forhåbninger om at komme tilbage i kampen, krævede det 3-4 scoringer i træk fra anden halvlegs start, hvilket ikke blev tilfældet. Skjern-spillerne var kyniske og satte aldrig de to point i fare. Det hele endte med en sikker Skjern-sejr på 25-36.

Det positive som kan tages med fra denne kamp er, at det lykkedes holdet at spille sig frem til fine chancer i angrebet mod et stærkt mandskab. Der skal derimod arbejdes på skarpheden i afslutningerne, så man lige får scoret nogle ekstra mål, som kan være med til at holde liv i kampen.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn er imod endnu et klassemandskab, når drengene på onsdag skal en tur til Sydfyn, hvor GOG venter. Det bliver endnu en svær kamp, hvor holdet skal gøre sit for at give fynboerne kamp til stregen.

Ringsted og Mors var begge i aktion fredag aften, og heller ikke de fik nogle point, hvilket betyder at de stadig er under LTH i tabellen.

Slutresultat: 25-36 (11-18)

LTH-udvisninger: 3, SH-udvisninger: 3

LTH-målscorere:
Mads Thymann 5 mål
Rasmus Porup 5 mål
Jonas Gade 4 mål
Anders Agger 3 mål
Mark Nikolajsen 2 mål
Andreas Damgaard 2 mål
Jesper Kokholm 2 mål
Emil Sidelmann 1 mål
Mathias Porsholdt 1 mål