Fredag aften krydser Lemvig-Thyborøn klinger med naboklubben fra TTH Holstebro i en kamp, som bliver meget speciel, da de to klubber udenfor banen har et tæt samarbejde.

Sidste gang Lemvig-Thyborøn Håndbold og TTH Holstebro spillede en betydningsfuld kamp var tilbage i februar 2015, hvor “storebror” fra TTH Holstebro vandt overbevisende med 35-25. Tidligere på den sæson lykkedes det rent faktisk LTH at drille naboklubben, da Klavs Bruun Jørgensens tropper blev sendt hjem fra vestjyskBANK Arena med et nederlag på 28-27.

Fredag aften står de to hold overfor hinanden igen for første gang i over tre og et halvt år. Gråkjær Arena ligger gulv til lokalbraget, hvor Claus Uhrenholts tropper vil gøre alt for at drille storebror. Selvom det er lang tid siden, at de to hold har mødtes i en betydningsfuld håndboldkamp, så er det rent faktisk ikke nyt, at de to hold optræder på halgulvet i Gråkjær Arena sammen. Hver mandag træner de to mandskaber nemlig sammen, og det er én af de punkter, som gør at forholdet mellem LTH og TTH er helt specielt.

Flere af spillerne på de to hold har en fortid i henholdsvis LTH og TTH, og på trænerbænkene finder man Claus Uhrenholt og Arne Damgaard, som har været trænere i begge klubber. Claus Uhrenholt var sammen med Arne Damgaard med til at sikre TTH Holstebros første pokaltitel i 2008. Arne Damgaard var inden denne sæson med til at sikre LTH oprykningen, så det bliver nok en ekstra speciel kamp for ham i aften. Det bliver specielt for mange spillere og trænere, og hvis man skulle nævne alle relationerne, bliver denne kampoptakt næppe færdig før kampen fløjtes i gang.

Der er ingen tvivl om, at pokalvinderne fra TTH Holstebro er klare favoritter hjemme i Gråkjær Arena, men LTH har før overrasket i netop den hal, og der er ingen tvivl om, at drengene vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at få noget med hjem. Udenfor banen vil mange LTH-fans gøre sit for at hjælpe drengene til sejr og være med til at danne en god ramme om lokalbraget.

Kampen fløjtes i gang klokken 19 i Gråkjær Arena, og opgøret kan følges live på tophaandbold.dk/livescore eller via vores Instagram-profil.

Følg os på Instagram her!