FOTO: Christina Bundgaard Photography

Onsdag aften står der et vaskeægte lokalopgør på programmet i Primo Tours Ligaen, når Lemvig-Thyborøn gæster lokalrivalerne og træningsmakkerne fra TTH Holstebro.

Selvom onsdagens kamp mellem TTH og LTH er en kamp mellem top og bund i Primo Tours Ligaen, er det alligevel en kamp med stor interesse både på og udenfor banen. Det bliver nemlig i aften afgjort, hvem der har håneretten i de næste fire måneders tid. Men er denne håneret så vigtig endda? Svaret er kort og enkelt: Ja! Spillerne fra de to hold kender hinanden på kryds og tværs, da de hver uge træner sammen, mens mange fans har en kollega eller ven, som holder med det modsatte hold. Derfor er den håneret så vigtig.

TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn bliver kaldt henholdsvis storebror og lillebror grundet forskellen på økonomien, spillertruppen og setuppet. Derfor er TTH Holstebro favoritter hver gang de to hold krydser klinger. Af den grund gør det, det ekstra sjovt for LTH’erne at snuppe point fra “storebror”, og det er sket før. I de seneste 8 indbyrdes kampe er det blevet til to LTH-sejre og i det seneste møde blev det til et uafgjort resultat.

Selvom favoritværdigheden er på hjemmeholdets side, så er der altid garanti for ekstra tænding og fight i disse kampe, hvilket gør at kampen kan vippe til begge sider. Derudover får Lemvig-Thyborøn støtte fra 150 fans, som tager turen på de godt 30 kilometer til Gråkjær Arena. Der er derfor garanti for god stemning, hvilket ofte smitter af på spillerne på banen.

Lokalbraget fløjtes i gang klokken 19 i Gråkjær Arena, og hvis ikke du kan overvære kampen live i hallen, kan opgøret følges live på Tophåndbold eller vores Instagram-profil.

Hvis du kører selv til Gråkjær og endnu ikke har sikret dig billet til kampen, kan disse købes her. LTH-fans holder til i afsnit D1 og D2, men de er ved at være udsolgt, men køb billet i nærheden, hvis du vil bidrage til stemningen.

Op til kampen har Rasmus Porup overtaget vores Instagram, hvor han vil vise jer, hvordan hans kampdag ser ud. Det bliver også en speciel kamp for Rasmus, som står overfor sin bror og tidligere LTH’er, Jonas Porup.

Følg os på Instagram her!