FOTO: Christina Bundgaard Photography

Efter over 2 ugers kamppause er LTH igen klar til at kæmpe med om point i 1. division, når 1. divisions bedste hold efter de syv første runder, TMS Ringsted, er værter lørdag eftermiddag.

Sidste gang Lemvig-Thyborøn var i aktion, var i en meget sløj indsats mod oprykkerne fra Otterup HK. Det var en kamp, hvor LTH præsterede noget af det dårligste, som man længe har set i Arena Vestjylland Forsikring, og derfor skal der noget af en forvandling til, hvis det skal lykkes for vestjyderne at sætte to point ind på kontoen i weekenden.

Det er nemlig som skrevet topholdet i rækken, TMS Ringsted, som er weekendens modstander. De har 11 point efter syv kampe, og har derfor 2 point mere end “de røde” i det samlede regnskab. En sejr vil derfor sende os op på siden af sjællænderne, men statistikken taler ikke lige for LTH’erne. Lemvig-Thyborøn har nemlig været på besøg i Ringsted 5 gange siden 2006, og her er det blevet til 4 nederlag og blot en enkelt sejr.

Dog er det ikke statistikker og tabeller, som afgører hvordan kampen på lørdag kommer til at forløbe. Det er derimod indstillingen i hovederne på de udvalgte LTH’ere, som lørdag tager turen over Storebælt. Kan Lemvig-Thyborøn spille op til sit bedste, så er der bestemt mulighed for at tage de to point fra Christian Dalmoses tropper.

I denne sæson har Arne Damgaards tropper spillet som dag og nat. For at skulle kæmpe med i toppen, så kræver det mere kontinuitet end det, som der er blevet vist hidtil i denne sæson. Der har dog heller ikke været et hold i denne sæson, som bare har været uovervindeligt, og derfor er der heller ikke andet end to points forskel fra nummer 1 til nummer 7 i skrivende stund. Dette skyldes, at det er en meget jævnbyrdig række i år, og at alle kan slå alle.

Vi håber, at drengene har fået rystet hjemmekampen mod Otterup af sig, og at de er klar til at give den fuld gas på lørdag kl. 16 i Dansk Kabel TV Arena, når TMS Ringsted er modstanderen.

Kampen kan følges live på www.tophaandbold.dk/livescore eller via vores Instagram-profil, hvor vi løbende vil opdatere med videoer.

Gå til vores Instagram-profil her