FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften spiller Lemvig-Thyborøn Håndbold deres første kamp i den nye sæson, når modstanderen er oprykkerne fra Stoholm IF i et vaskeægte lokalopgør.

Sidste gang Lemvig-Thyborøn Håndbold spillede en betydningsfuld kamp var helt tilbage i april. Efter fem måneders pause er vi nu klar til at tage hul på sæsonen igen, og vi glæder os enormt meget. Der er en masse nye ansigter på holdet til den kommende sæson, og vi håber, at de er kommet godt ind i truppen, så de er klar til at levere fra dag 1.

Fredag aften starter den nye sæson for alvor, når LTH’erne skal et smut til Viborgegnen for at møde oprykkerne fra Stoholm IF. Selvom det er et oprykkerhold, så bliver det hvidblusede mandskab spået til at blive en af sæsonens store overraskelser. Det gør de fordi, de har samlet et godt mandskab med en del ligaerfaring. De har blandt andet hentet klubikonet, Kasper Køser, hjem fra SønderjyskE. Derudover råder Stoholm også over fætrene Nikolaj og Dennis Schytt. Sidstnævnte kender vi jo godt, for han har jo en fortid hos LTH.

Så selvom det på papiret ser ud til at blive en overkommelig opgave, så bliver det langt fra det. For det første så har Stoholm som skrevet fået stablet et godt mandskab på benene. Derudover skal LTH-tilhængerne også være tålmodige, hvis vores spil ikke hænger sammen fra den første kamp. Der er mange nye ansigter hos “De Røde”, og de skal lige have lov til at blive spillet ordentligt sammen. Derfor er der nogle parametre, som fortæller os, at det bliver en svær kamp i Stoholm fredag aften.

Men én ting er helt sikkert, og det er, at vi kæmper med alt, hvad vi har og går efter at starte sæsonen godt ud og tage de to point med hjem til Vestjylland. Til at hjælpe Arne Damgaards tropper den rigtige vej så tager omkring 50 LTH-fans turen med bus til Stoholm.

Kampen fløjtes i gang kl. 20 i Stoholm Kultur- og Fritidscenter. Kampen kan følges live på www.tophaandbold.dk/livescore eller via vores Instagram-story, hvor der vil blive lagt videoer ind i løbet af kampen. Du finder vores Instagram-profil under navnet @lemvigthyboron.

Vi glæder os til at skyde sæsonen i gang! Vi ses i Stoholm!