FOTO: Christina Bundgaard Photography

Efter et par op- og nedture skal LTH forsøge at rejse sig efter sidste uges nederlag til Århus Håndbold på hjemmebane. En kamp, hvor angrebsspillet havde svært ved at fungere.

Sejr over BSH, knebent nederlag til Ribe-Esbjerg og Aalborg, nederlag til Nordsjælland og Århus og et enkelt point i Kolding. Den første del af sæsonen har været noget af en rutsjebanetur for Anders Thomsens tropper. Niveauet har været svingende, og man har aldrig rigtig kunne regne med, hvordan kampene ville udarte sig. På den anden side kan man heller ikke regne med, at et hold med Lemvig-Thyborøns økonomi in mente kan spille lige op mod alle hold i rækken hver gang. Dog er der så stor en tro på det vestjyske mandskab fra baglandet, at man altid inderst inde har en tro og et håb på, at man med lidt held kan snige et point eller to hjem.

Der er derfor også tro og håb på point, når LTH’erne fredag aften løber på banen i Fælledhallen i Skanderborg. Hvis der skal holdes liv i håbet og troen, skal det være en af de dage, hvor drengene rammer det gode niveau. Førhen var Skanderborg-kampene nogle af dem, som man inden sæsonen havde medregnet som opgør, hvor der godt kunne ende point på kontoen, men siden sidste sæson, hvor østjyderne overraskede alt og alle, er det blevet en lidt mere vanskelig opgave end det før har været. I denne sæson har Nick Rasmussens tropper igen vist, at de også er kandidater til slutspillet. Indtil videre har holdet 7 point efter sejre over Kolding, Nordsjælland og Sønderjyske, mens det er blevet til et enkelt point imod topholdet fra Aalborg.

Der venter Lemvig-Thyborøn en svær opgave, men der er ingen tvivl om, at Primo Tours Ligaen er blevet mere jævnbyrdig, og hvis vestjyderne kan lugte point i løbet af kampen, så er mulighederne også gode.

Kampen fløjtes i gang klokken 18, og kan følges live på Tophåndbold eller vores Instagram-profil. Inden kampen overtager Nicolai Pugholm vores profil – så hop over og følg os her!