FOTO: Christina Bundgaard Photography

Lørdag eftermiddag spiller LTH sin anden kamp i nedrykningsspillet, når turen går til Ribe Fritidscenter, hvor Ribe-Esbjerg venter.

Efter nederlag i nedrykningsspillets første kamp til Mors-Thy er der kommet lidt mere pres på LTH’s skuldre. Hvis holdet skal have gode muligheder for at undgå sidstepladsen i puljen, bliver man nødt til at tage point i minimum to ud af de fire kampe i nedrykningsspillet. Næste chance for point er lørdag eftermiddag, når modstanderen hedder Ribe-Esbjerg på udebane.

Selvom Ribe-Esbjerg har en bredere trup og nogle større profiler, har drengene alligevel bevist, at de godt kan følge med det storsatsende mandskab. Det er nemlig blevet til en sejr og et snævert nederlag i de to tidligere indbyrdes kampe i denne sæson. Mulighederne for to point er derfor heller ikke helt ude af billedet.

Det er også et LTH-mandskab, som ikke har fået point siden den 26. februar, hvor holdet spillede uafgjort mod TTH Holstebro. Uhrenholts tropper viste dog gode takter i kampen mod Mors-Thy, men 14 dårlige minutter i anden halvleg kostede dyrt, og man måtte se sig slået med 28-31. Lørdag eftermiddag er der ikke plads til dårlige perioder, hvis man skal have point med nordpå.

Det kræver fuld koncentration og skarphed i begge ender af banen. Det skal blive spændende at se, om Uhrenholts tropper kan drille Ribe-Esbjerg, og derudover skal hjemmeholdet vise, at de er kommet sig over den tabte slutspilsplads. Der er mange ting på spil i Ribe Fritidscenter lørdag eftermiddag.

Kampen fløjtes i gang klokken 14, og man kan følge kampen direkte på Tophåndbold eller via vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!