FOTO: Christina Bundgaard Photography

Fredag aften ruller bolden igen i Primo Tours Ligaen for Lemvig-Thyborøns vedkommende. En god måneds tid har ligaen lagt stille grundet EM-pausen, men nu er det igen tid til håndbold for Anders Thomsens tropper. Vestjyderne åbner op med en livsvigtig bundkamp på udebane mod Nordsjælland.

3 point skiller LTH og Nordsjælland ad i tabellen, mens 3 point er forskellen mellem direkte nedrykning og adgang til kvalifikationsspillet. Fredag aften kan forspringet øges med 5 point ved en sejr, dog kan det også skrumpe ind til et enkelt point ved et nederlag, mens det med et uafgjort resultat er status quo. Der er derfor vigtige point på spil i Royal Stage fredag aften. Det bliver uden tvivl en hård kamp, hvor det smukke håndboldspil ikke er øverst på dagsorden, men derimod benhårdt arbejde og kynisme.

Det omvendte opgør endte med en fortjent sejr til Nordsjælland i en kamp, hvor LTH først tog sig sammen alt for sent. Fredag aften kræver det koncentration og højt niveau i samtlige 60 minutter, hvis man skal være sikker på at få point med hjem over Storebælt. LTH’erne havde også svært ved at styre Nordsjællands topscorer, Kasper Kisum, og ham skal man forsøge at holde i kort snor.

Udover sejren mod LTH, vandt Nordsjælland deres anden kamp, da de besejrede SønderjyskE på udebane i sidste spillerunde inden jul. Selvom det ligger over en måned tilbage, må det give noget selvtillid inden en så vigtig kamp, som de står overfor i dag. Men “de røde” vil med garanti gøre alt for at vise, at de er et bedre hold, og det ikke er dem, som skal ligge på sidstepladsen, når sidste spillerunde er slut i marts.

Det skal også nævnes, at højre fløjen Mikkel Sandholm for første gang er med i LTH-truppen, og han dermed kan få sin debut for “de røde”.

Kampen fløjtes i gang klokken 18 i Royal Stage, trods det mærkværdige tidspunkt har det ikke afholdt “Helvede i Vest” fra at sende en busfuld tilskuere til Djævleøen. Hvis ikke du er en af dem, som skal støtte drengene i hallen, kan kampen følges live på Tophåndbold.

Op til kampen har Christian Holm takeover på vores profil – så hop over og følg med her!