Fredag gælder det sæsonens længste udebanetur, når Lemvig-Thyborøn Håndbold drager mod Helsinge for at møde Nordsjælland Håndbold i sæsonens fjerde kamp.

I weekenden leverede drengene en god indsats hjemme mod Skanderborg Håndbold, og med lidt mere skarphed i afslutningen af kampen var det sikkert blevet til point. De gode takter fra størstedelen af den kamp skal tages med til Nordsjælland fredag aften.

Det er en svær opgave, som venter Claus Uhrenholts mandskab fredag aften i Helsinge. For det første er Nordsjælland et rigtig godt hold, hvilket et uafgjort resultat på udebane mod BSV og et snævert et-måls-nederlag til TTH Holstebro i sæsonens første to kampe vidner om. Derudover har drengene en lang bustur foran sig, hvilket aldrig nogensinde har været Lemvig-Thyborøns kop te.

Til gengæld skal man heller ikke tale LTH’s chancer ned, da det ikke er mindre end en lille måneds tid siden, at de to hold krydsede klinger ved Ringkøbing-Skjern Elite Cup. Her endte det hele uden vinder efter, at den tidligere LTH’er, Johan Meklenborg, scorede på straffekast efter tid. Det var i øvrigt en kamp, hvor Meklenborg lavede 10 mål, og det er derfor en spiller, som LTH-forsvaret skal have styr på i fredagens kamp.

Resultatet fra træningskampen viser, at LTH’erne ikke står helt uden chance, og det var i øvrigt en kamp, hvor vestjyderne var i teten i størstedelen af opgøret. Lad os håbe, at dette gentager sig igen, så vi kan få sat flere point ind på kontoen, hvilket vil lune gevaldigt i denne nok pointtrængte sæson.

Kampen fløjtes i gang klokken 18 i Helsinge-hallen, og det hele kan følges live på www.tophaandbold.dk/livescore eller via vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!