FOTO: Christina Bundgaard Photography

Onsdag aften står der lokalbrag på programmet, når Lemvig-Thyborøn drager mod Thisted for at møde Mors-Thy på udebane. Kampene mod Mors-Thy i sidste sæson var nogle af højdepunkterne, og det skal blive spændende og se om de igen i denne sæson kan leve op til forventningerne.

I fredags blev det til et smalt nederlag på 27-25 til Ribe-Esbjerg på udebane. Det var en kamp, hvor LTH’erne kæmpede sig tilbage efter en dårlig start. Den fightervilje skal tages med til Thisted onsdag aften, for fight er en af nøgleordene til succes i et lokalbrag mod Mors-Thy. I sidste sæson var det nemlig ikke det flotte håndboldspil som prydede de tre indbyrdes kampe. Det var tre kampe, hvor der blev gået til stålet og kæmpet hårdt for hver eneste bold. Hvem husker ikke det første indbyrdes opgør i sidste sæson, hvor begge hold fik et direkte rødt kort med få minutters mellemrum? Det ene røde kort var til LTH’s, Casper Christensen, og det andet var til Nicolaj Spanggaard, som dengang spillede for Mors-Thy.

Det er ikke kun en speciel kamp fordi, der er tale om et lokalopgør. Flere af spillerne har nemlig spillet i begge klubber. For eksempel skiftede Jonas Gade LTH ud med Mors-Thy inden denne sæson, og det er første gang nogensinde, at han skal spille mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, klubben hvor han inden denne sæson har tilbragt samtlige af sine seniorår. Det samme er tilfældet for Nicolaj Spanggaard som står i den omvendte situation. Alt i alt har Lemvig-Thyborøn 3 spillere som tidligere har optrådt for onsdagens modstander, mens Mors-Thy råder over to tidligere LTH-spillere. Dog kommer vi kun til at se Jonas Gade i aktion, da Søren Nørgård desværre er ude med en skade.

I sidste sæson blev det til to LTH-sejre og en enkelt sejr til holdet fra “Bette Balkan”, men i denne sæson ser Søren Hansens tropper noget mere skarpe ud, hvilket de understregede i fredags med en storsejr på 34-26 over topholdet fra TTH Holstebro. Det bliver derfor en vanskelig opgave for Anders Thomsens drenge, men de får opbakning fra mange medrejsende fans, som vil gøre deres for at vinde kampen på tribunen.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Thy Hallen, og man kan følge opgøret live på Tophåndbold, hvis man ikke tager turen nordpå.

Op til kampen vil den tidligere Mors-spiller, Ronnie Nicolaisen, tage jer med bag kulisserne, når han overtager vores Instagram-profil!

Følg os på Instagram her!