FOTO: Christina Bundgaard Photography

Tirsdag aften er der dømt lokalbrag, når Lemvig-Thyborøn tager imod TTH Holstebro i Arena Vestjylland Forsikring. De to klubber har et specielt forhold, hvor der er mange relationer blandt spillere og trænere på begge hold.

I den seneste hjemmekamp mod Mors-Thy leverede Lemvig-Thyborøn en god indsats og vandt lokalbraget med 25-24. Tirsdag aften gælder det endnu et lokalbrag, når TTH Holstebro gæster Arena Vestjylland Forsikring. Ligesom til Mors-kampen er alle siddepladser revet væk, og der forventes mange tilskuere fra begge lejre.

I onsdags var LTH et smut i Silkeborg for at møde BSV, og her måtte “de røde” tage hjem med et nederlag på 33-27 i bagagen, og det var selvom, at Uhrenholts tropper havde leveret en rigtig god første halvleg, hvor holdet var i teten. Tirdagens gæster fra TTH Holstebro er inde i et hårdt kampprogram, hvor de i torsdags spillede topkamp mod Aalborg og i lørdags mødte de Porto i EHF Cuppen.

Begge kampe er dog endt med nederlag for Patrick Westerholms tropper, men alligevel indtager vores naboer en 3. plads i ligaen. De kæmper derfor hårdt for at få point med over i slutspillet, og derfor er en sejr rigtig vigtig i tisdagens lokalbrag.

Lemvig-Thyborøn har også brug for point, hvis holdet skal nå første delmål i sæsonens målsætning, som er at undgå sidstepladsen i grundspillet. Lige nu er der tre point ned til TMS Ringsted på sidstepladsen, mens Mors-Thy ligger mellem TMS og LTH med 11 point – et point mindre end Lemvig-Thyborøn.

Lige så tæt som det er imellem ligaens nummer 3 og 7, lige så tæt er det i bunden, hvor hele fire hold stadig kan ende sidst og dermed rykke direkte ned. Det er derfor to hold med hårdt brug for point, som tørner sammen tirsdag aften i den tætpakkede hal i Lemvig.

TTH vandt det omvendte opgør i Gråkjær Arena, og må dog også regnes som storfavoritter til at tage begge point onsdag aften, men man har tidligere set, at alt kan ske i disse lokalopgør, og med LTH’ernes niveau i de seneste kampe taget i mente, så er der grund til at tro på tingene.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring, og man kan følge kampen direkte på TV2 Sport fra klokken 19. Det er også muligt at følge opgøret via Tophåndbold.

Hvis du skal se kampen i Arena Vestjylland Forsikring opfordrer vi alle til at komme i god tid, da der bliver pres på indgangene.